Derbent Muhtarı dedikodulara cevap verdi

Derbent Muhtarı dedikodulara cevap verdi
Muhtar Metin Ateş, Derbent ile ilgili açıklama yaparak hakkında çıkan dedikodulara da Mevlana’nın bir sözüyle cevap verdi.

Muhtar Ateş açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Halkın yararına olan bu projeyi Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, İBB Başkanı Sayın Kadir Topbaş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç defaten ulusal kanallarda ve yerel basında kaç daire yapılacağını ve her vatandaşın dairesine daire verileceğini, Derbentlilerin Derbent’te oturacağını deklare etmelerine rağmen ortalıkta kirli haberler dolaşmaktadır. Mahallemizde hiçbir gelişme yok diyenler için aşağıda bahsettiğim gelişmeler belgeleri ve her şeyi ile ortadadır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gecekondu ve Mesken Müdürlüğü evlerimizin evraklarını istemek suretiyle her komşumuza davetiye göndererek evlerinize ait elektrik, su, telefon, doğalgaz, emlak beyannamesi varsa tapu tahsis belgelerini istedi. Vatandaşlarımızın %70’i evrakını teslim etti. Komşularımız evlerini terk etmeden her dairesinin tapusunu alacak. Mahalle Muhtarı olarak bu iş benim onur meselem oldu. Devlete, Büyükşehir Belediyesine ve bize güvenen hiç bir vatandaşımız mağdur olmayacak. Herkes dairesine daire alacak. Ağzımızdan çıkan sözün her zaman arkasındayız.

05/02/2013 günü sabahı Ferahevler AK Parti İlçe Binasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş, Emlak İstimlak Daire Başkanı Sami Kılıç ve İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile yapılan toplantıda yine Derbent konuşuldu. Sayın Kadir Topbaş, “Halkımıza ne söyledikse onu yapacağız herkes müsterih olsun” dedi. Ben şahsım ve mahalle halkım adına teşekkür ediyorum.
 
Saygıdeğer komşularım, gerek basında gerekse ortalıkta hakkımda bir süredir dedikodular yapılmaktadır. Suskunluğum asaletimdendir. Lakin hakkımda konuşanlara Mevlana’nın bir sözü ile cevap vermek istiyorum. Elbet her söze verecek bir cevabım var ancak söylenen lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye...

Bu haber toplam 3890 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT