Derbent halkından Topbaş'a teşekkür

Derbent halkından Topbaş'a teşekkür
İstanbul Büyükşehir Belediyesi garantörlüğünde önümüzdeki günlerde başlayacak olan Derbent Projesi öncesinde tapularını alacak olan Derbent halkı Kadir Topbaş’a teşekkür etti.

Tapu dağıtım töreni için Sarıyer’e gelen İBB Başkanı Kadir Topbaş’a Derbent halkı sevgi gösterisinde bulundu. “Derbent seninle gurur duyuyor” sloganları atan kalabalık “Mahallemizde mülkiyet sorununa verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederiz” pankartı açtı. 

derbentpankart.jpg

Topbaş; Derbentte tüm daireler büyütüldü

Karşısında pankartı gören Topbaş, kendilerine teşekkür ederek müjde verdi. “Hizmet bizim aşkımız, biz engel tanımıyoruz. Yarın, dünden çok daha farklı olacak” diyen Topbaş, ”Derbent’te bir kentsel dönüşüm yapıyoruz. Bu güzel projeyi başarısız kılmak için elinden geleni ardına koymayanlar var. Giriş katlar küçük oluyormuş bunun dedikodusu yapılıyormuş. Sedat Başkan bu konuyu bana bildirdi, hemen talimat verdim alt katlar da üst katlar gibi büyütülsün, tek tip olsun dedim. Bakalım şimdi ne bulacaklar, ne iftira atacaklar? Derbentliler, bugünkü değerlerinin 3-4 katında daire sahibi olacaklar. Onlar ne söylerse söylesin, bizim hizmet sevdamızdan vazgeçme niyetimiz yok” diye konuştu.
 
tapuic3.jpg
 

Özsoy; Mart ayında tapular verilecek

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy ise konuşmasında; “En şanslı mahallemiz Derbentliler de burada. Derbent mahallesindeki kentsel dönüşüm çerçevesinde inşallah Mart ayında vatandaşlarımız tapularını alacaklar, 2 yıl içerisinde de huzura kavuşacaklar. Sarıyer’i sizlerin huzurlu bir şekilde yaşayabileceği Türkiye’nin 1 numaralı ilçesi yapacağız. Biz size inandık, siz bize güvendiniz hep beraber yola çıktık, tüm sorunlarınızı çözeceğiz” dedi.
 

Tüm daireler 95 metrekare oldu

Derbent hak sahiplerine verilecek olan tüm daireler 95 metrekare olacak. Böylece büyük çoğunluğu 50-60 metrekarelik gecekondularda oturan Derbent halkı 95 metrekarelik en az 500 bin TL değerindeki dairelerin sahibi olmuş olacak. 

Bu haber toplam 8303 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum