Delisu Şenliği renkli geçti

Delisu Şenliği renkli geçti
Rumelihisarı Spor Kulübü’nün düzenlediği Delisu Şenliği kulüp tesislerinde çok sayıda kişinin katıldığı yemek organizasyonu ile başladı.

Rumelihisarı Spor Kulübü’nün tesisleri olan Sade Kahve’de düzenlenen organizasyona Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.



Açılış konuşmasını Rumelihisarı Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Esin Tuncay yaptı. Tuncay konuşmasında, “Rumelihisarı Spor Kulübü’nün biz 81.yılını kutluyoruz. Biz bugün hem kulübümüzü hem de mahallemizi hatırlayacağız. O eski günlerimizi, arkadaşlarımızı, yaşanılanları çok özlüyorum. Hep birlikteydik hiçbir ayrım yoktu aramızda. Spor Kulübümüz vasıtasıyla o eski günlerimizi hep hatırlayacağız” dedi.



Tuncay konuşmasından sonra Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i sahneye davet etti. Kısa bir konuşma yapan Genç, “Mahalle yaşamı kadar güzel bir şey yok. Özlem içinde insan eski günlerini tekrar yaşamak istiyor. Şimdi bize dar gelen sokaklar o zaman bizim için çok büyüktü. Bu akşam burada bu kadar dostun bir araya gelmesi beni çok sevindirdi. Sizleri ve Rumeli Hisarı’nı çok seviyorum” diye konuştu. Şükrü Genç’e kulübe desteklerinden ötürü plaket verildi.

Şenlik hafta sonu da çeşitli etkinliklerle devam etti. Tavla turnuvası büyük bir çekişmeye sahne olurken, şampiyon ise Kemal Karasu oldu. Ahırkapı Roman Orkestrası ise özgün müzikleriyle şenliği renklendirdi.

Bu haber toplam 6432 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT