Delege seçimleri devam ediyor

Delege seçimleri devam ediyor
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın sandık koyarak gerçekleştirdiği mahalle delege seçimleri devam ediyor.

Zekeriyaköy ve Sarıyer Merkez Mahallesi’nin delege seçimlerinde çok sayıda CHP üyesi oy kulandı.



İlçe Başkanlığı tarafından CHP’li üyelere çekilen yaklaşık 7 Bin SMS’le seçimlerin yeri ve saati duyuruluyor. Büyük oranının tamamlandığı mahalle delege seçimlerinde Zekeriyaköy ile Merkez Mahallesi’nde de CHP’li üyeler sandık başına gelerek oylarını kullandılar. Sarıyerliler Derneği’nin lokalinde yapılan Merkez Mahallesi delege seçimine İl Başkan Yardımcısı Kemal Taştan, Parti Meclis Üyesi Didem Engin, İlçe Başkanı Mehmet Deniz ile çok sayıda partili katıldı. Tek listenin olduğu seçimlerde oy kullanan CHP’li üyeler sandıkların kurulmasından memnun olduklarını ifade ettiler.



Öte yandan geçtiğimiz hafta ‘Gerçek Gündem’ isimli internet sitesinden Büyükdere’de delege seçimleri ile ilgili habere konu olan 'Cemal Dede' olarak anılan Cemal Sönmez, sandıkla birlikte poz vererek iddiaları yalanladı. Sönmez, “İşte sandık burada kaçıran falan da yok. İsteyen oyunu rahatça kullanabiliyor. Partimize zarar vermek isteyen bazı kişiler adımı kullanarak basına yanlış bilgiler vermişler. Duyunca çok üzüldüm” dedi.



Ayrıca Zekeriyaköy‘de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bacanağı ile ilgili de CHP üyesi bir avukatın basına yanlış bilgiler servis ettiği ortaya çıktı. İddiaların aksine Zekeriyaköy seçimleri İl Başkan Yardımcısı Kemal Taştan’ın katılımı ile yine sandık konularak gerçekleşti. CHP’li bazı üyeler, “CHP’ye zarar vermek için yanlış bilgilerle ortamı germek isteyenleri kınıyoruz. Böyle partililik olmaz“ ifadelerini kulandılar.



Delege listesinde CHP’ye emek vermiş önemli isimler yer aldı. İşte delege listesi:

Bu haber toplam 3253 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum