'Değişimin Farkında mısınız' sergisi

'Değişimin Farkında mısınız' sergisi
Seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız veren AK Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları anlamlı bir çalışmaya imza attı.

2002 seçimlerinin ardından Ak Parti'nin yönetimi devralmasıyla yaşanan büyük değişimi anlatmayı amaçlayan gençler Sarıyer İDO iskelesinin önünde "Değişimin farkında mısınız?" adlı fotoğraf sergisi açtılar.

AK Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı İhsan Topçu, "Sergide 2002 yılı öncesindeki hizmetle, hükümetimizin hizmetlerinin günümüzdeki halleri konu ediliyor. 50 fotoğrafın yer aldığı sergi seçimlere kadar her hafta sonunda Sarıyerin değişik mahallerinde isteyen herkesin gezmesi için ziyarete açılacak" dedi.

Topçu "Türkiye hak ettiği hizmeti almaya devam edecek."
Sergi açılışında gazetemize konuşan İhsan Topçu Türkiye’nin yıllarca hizmet için özlem duyduğunu belirterek "Ak Parti  iktidarıyla Türkiye beklediği, hak ettiği hizmetleri almaya devam edecek. Açtığımız bu serginin yaptığımız hizmetleri anlatmak adına çok anlamlı olduğunu belirten Topçu emeği geçen herkesi tebrik etti.

Topçu "Farklılıkları ortaya koyduk"
Serginin ev sahipliğini yapan Ak Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı İhsan Topçu, "Fotoğraf sergisinde hükümetimiz döneminde “Halka Hizmet Hakka Hizmet” anlayışıyla hizmete sunduğumuz, sağlık, ekonomi, tarım, eğitim, sosyal yardım, ulaşım,  toplu konut, kültür ve turizm, enerji, sosyal güvenlik, gençlik ve spor, tüneller, karayolları gibi konuların gösterildiği sergide. Hükümetimizin ve Büyükşehir belediyemizin yapmış olduğu hizmetler anlatılıyor. Bu fotoğraflar sayesinde 2002 yılından önceki Türkiye ile 2010 yılından sonraki değişen ve gelişen 'Modern dünya ülkesi Türkiye' arasındaki değişimi fotoğraflarla gösterime sunduk" dedi.

Topçu "AK Parti hizmette sınır tanımamış Türkiye’de destan yazmıştır"
AK Parti, 2002 yılından bugüne kadar Türkiye’de çok önemli hizmetlere imza atmıştır. Hükümetimiz döneminde gençleri yakından ilgilendiren çok önemli gelişmeler olmuştur. Hükümetimizin eğitime verdiği destek 2002 yılına oranla %450 artmıştır. 2002 yılından itibaren tüm okullara 750 bin bilgisayar tahsis edilmiştir. Okul kitapları ücretsiz dağıtılmaktadır. Ortaöğretime verilen 12 TL olan burs miktarı 100 TL’ye çıkmıştır. Yurtkur bütçesi 7 kat attırılarak 3,5 Milyar TL’ye çıkartılmış, yurt sayısı arttırılmıştır. Yüksek öğrenim kredisi 45 TL’den, 240 TL’ye çıkartılmıştır. Yurtta kalan her öğrencimize 150 TL’si yemek yardımı yapılmıştır. 2002 yılında 76 üniversite varken, bu sayı 162 ye yükselmiş üniversite olmayan şehrimiz kalmamıştır. 2002 yılında 2.5 Milyar TL  olan devlet üniversitelerinin bütçesini, 2011’de 11.5 Milyar TL’ye çıkarttık. “Haydi Kızlar Okula” kampanyası ile okula gidemeyen 350 bin kızımız okullu olmuş, eğitime başlamıştır. Gönül köprüsü ile 130 bin öğrencimizi Doğu’dan Batı’ya; Batı’dan Doğu’ya taşıdık. Böylece çocuklarımızın Türkiye’yi yakından tanımalarını sağladık.

“Birlikte Başardık”
"2002 yılından itibaren Ak Parti hizmet adına destan yazmıştır" diyen Topçu, halkın son 8,5 yıllık dönemde yapılanların farkında olduğunu belirterek, "Farkında olmayanlar da seçim gecesi fark edecekler" dedi.

AK Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları'nın eksiksiz katıldığı serginin açılışına, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Ali Düşmez, Sarıyer Meclis üyeleri İsmail Bülbül, Hüseyin Coşkun, Milletvekili Aday Adayı Erhan Vergili ve çok sayıda partili katıldı.

Bu haber toplam 1420 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT