Çok iyi bir oy oranı ile geliyoruz

Çok iyi bir oy oranı ile geliyoruz
Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı M.Gazi Kılıç ve Milletvekili Adayları gazetemizi ziyaret ederek seçime 2 gün kala önemli mesajlar verdiler.

Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı M. Gazi Kılıç ile Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Bal ve milletvekili adayları Hüseyin Bundar ve Burhan Satır gazetemizi ziyaret etti. Seçmene mesaj veren Gazi Kılıç, "Bu seçimde hem Sarıyer’de hem de Türkiye genelinde oy sayımızın çok fazla artacağını tahmin ediyoruz. Çünkü bazı nedenlerden dolayı Milli Görüş tabanı AKP’ye kaymıştı. Fakat başörtüsü ve İmam Hatip Okulları konusunda verilen sözler tutulmadığı için Milli Görüş tabanının beklentileri gerçekleşmedi. Bu nedenle AKP’ye giden bu oylar Saadet Partisi’ne dönecektir. Hukukçu ve ekonomist olan Genel Başkanımız Prof.Dr. Mustafa Kamalak da donanımlı bir insan olmasının yanı sıra, teşkilattan geldiği için üstlendiği görevi en iyi şekilde yerine getirmektedir. Refah Partisi dönemindeki hizmetlerimizden dolayı Sarıyerlilerden bir vefa bekliyoruz ve bu vefa borcunu Saadet Partisi’ne oy vererek ödeyebilirler” dedi. Seçim süreci ile ilgilide de konuşan Kılıç; “Emniyet hiç bu kadar siyasetin içine girmemişti. Bürolarımızın önündeki bayraklarımız bile söküldü. Polis devletine giden bir baskı yaşadık” diye konuştu.

Geleceğimiz için Saadet Partisi
12 Haziran’daki genel seçim için yürütülen siyasi kampanyayı Saadet Partisi olarak çok iyi tamamladıklarını söyleyen Milletvekili adayı Hüseyin Bundar ise, “Kimseyle tartışmadan, didişmeden, tam bir gönül birliği içinde bir seçim süreci yaşadık. Saadet Partisi’nin mutlaka meclise girmesi gerekir. Bizim mecliste olmamız tüm İslam aleminin hayrına olacaktır” dedi. Önümüzdeki 10 yıl içerisinde ciddi manevi önlemlerin alınmaması durumunda Türkiye’nin de Avrupa’da gördüğümüz o sosyal patlamayı yaşayacağını belirten Bundar; “Maneviyat çok önemlidir. Ne yazık ki her geçen gün tarihimizde olamayan değerlerimize aykırı birçok şeyle karşılaşıyoruz. Bunun önleminin alınması gerekir. Genlerimiz geleceğimiz çok iyi eğitilmelidir. Bunun için halkımız Saadet Partisi’ne oy vermelidir” diye konuştu.

Saadet Partisi’nin güçlenmesi AKP’yi tedirgin ediyor
Saadet Partisi’nin genel seçimde sürpriz yaparak yüksek bir oya ulaşabileceğini ifade eden Burhan Satır ise, Saadet Partisi’nin yeniden güçlenmesi AKP’yi tedirgin ediyor. Müthiş bir dip dalga var. Bu dip dalgadan çok çekiniyorlar. Ama korkunun ecele faydası yok. Çok iyi bir oy oranı ile geliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1334 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT