CHP’lilerin yemek tepkisi

CHP’lilerin yemek tepkisi
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın Nisan ayında düzenleyeceği yemek organizasyonu için belirlenen 250TL’lik bilet fiyatları tartışma konusu oldu.

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın önümüzdeki Nisan ayında düzenleyeceği yemek organizasyonu şimdiden tartışma konusu oldu. Geçtiğimiz hafta karar alan ilçe yönetiminin belirlediği bilet fiyatları partililerin tepkisine neden oldu. 250 TL’den satılması planlanan bilet fiyatlarını duyan birçok partili, “Halk partisi mi, sosyete partisi miyiz belli değil” diyerek alınan bu karara tepki gösteriyor.

250 TL’ye bilet alıp yemek organizasyonuna katılmalarının mümkün olamayacağını düşünen birçok CHP’li, “Bu organizasyonun milletvekili aday adaylarına yönelik yapıldığı düşünüyoruz. Bu örgüte çalışan emekçi insanlara bu yemeğe gelmeyin demek gibi bir şey. Asgari ücretin 630 TL olduğu bu ülkede 250 TL’yi kim ödeyebilir? Genel başkanımız yoksulluktan bahsederken bizler 250 TL’lik yemek organizasyonlarımı düzenleyeceğiz?” diyerek bu kararın geri alınmasını istedi.

Yemek organizasyonunun Maslak’taki Sheraton Otel’de düzenlenmesi planlanıyor. Daha önce Sarıyer Malatyalılar Derneği de bu otelde görkemli bir organizasyon düzlenmişti. Biletleri 100 TL’den satan SAMADER 60 TL’sini yemek bedeli olarak otele ödemiş, geri kalanını ise öğrencilere burs vermek için ayırmıştı.

Bu haber toplam 1311 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum