CHP’lilerin moralinin bozduğu an

CHP’lilerin moralinin bozduğu an
CHP’deki kayyum gelişmeleri Sarıyer Belediye Meclisi’ne de yansıdı. AK Partililerin imalı tebrikleri mecliste gülüşmelere neden olurken, meclisi izleyen CHP’lilerin ise moralini bozdu.



AK Partili Canarıkan’dan CHP’li Kayyuma imalı tebrik

AK Parti Meclis Üyesi Halil Canarıkan, CHP’ye kayyum olarak atanan Gökan Zeybek ve Erdal Sarıgöl’e meclis kürsüsünden başarılar diledi. Canarıkan konuşmasının başında gülümseyerek imalı bir şekilde; “Öncelikle kendi partilerine kayyum olarak atanan CHP’li arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” sözleri mecliste gülüşmelere neden oldu. Sarıgöl ve Zeybek de Canarıkan’a teşekkür ettiler.

Öte yandan AK Parti ilçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban mecliste gruplarını yönetirken, CHP’nin ilçe başkanı olmadan kayyumla grup toplantısı yapması da orada bulunan partililerin moralini bozdu. Ayrıca Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de meclis toplantısına katılmadı. Mecliste bulunan eski bir CHP ilçe yöneticisinin Canarıkan’ın konuşmasından sonra, “Yazıklar olsun, partiyi paramparça ettiler” sözleri de CHP’nin Sarıyer’deki yeni fotoğrafını ortaya koydu.

Bu haber toplam 1345 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT