CHP'lilerin evlat sevgisi sokağa taştı

CHP'lilerin evlat sevgisi sokağa taştı
Sarıyer’de bir ilk daha! Sarıyer’in sokakları CHP’li Sarıyer Belediye Meclis Üyelerinin çocuklarının isimleri ile anılacak.

Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan meclis toplantısında Sarıyer’de isimleri olmayan bazı sokaklara yeni isimlerin verilmesi kararlaştırıldı. Bu talep doğrultusunda Zekeriyaköy, Uskumruköy, Maden, Yeniköy ve Demirciköy’de bulunan 18 sokağa yeni isimler verildi.

Sokaklara verilen isimlerin CHP’li meclis üyelerinin çocukları ve belediyede sekreter olarak çalışan kişilerin isimleri ile benzerlik göstermesi dikkat çekti. İmar Komisyonu Başkanı Erdal Sarıgöl oğlunun adının Zekeriyaköy’de bir sokağa, Gökan Zeybek’in kızının ismi ise Maden Mahallesi’nde bir sokağa verildi.

Başkan Yardımcısı Mehmet Metilli’nin sekreterinin ismi ise yine Uskumruköy’de bir sokağa verildi. İsimlerin olduğu sokaklarda yine bu meclis üyelerine ait yerlerin olduğu belirtiliyor. İmar Komisyonu tarafından belirlenen bu isimler meclisten oy birliği ile geçti. Karar onay için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne gönderildi.




Bu isimler Sarıyer Belediyesi’nin internet sitesinde yer alan meclis karalarında da açıkça görülüyor.


Bu haber toplam 1367 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT