CHP'li vekillerden ziyaret

CHP'li vekillerden ziyaret
CHP'den İstanbul 2.Bölge'de milletvekili seçilen Ercan Cengiz, Haluk Eyidoğan ve Aykut Erdoğdu CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na teşekkür ziyaretinde bulundular.

12 Haziran genel seçimlerinde CHP'den İstanbul 2.Bölge'de milletvekili seçilen Ercan Cengiz, Haluk Eyidoğan ve Aykut Erdoğdu CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, seçimde gösterdikleri yüksek performans nedeniyle İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve ilçe yöneticilerine teşekkür ettiler.

12 Haziran genel seçimlerinde İstanbul 2. Bölge’de Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili olmaya hak kazanan Ercan Cengiz, Haluk Eyidoğan ve Aykut Erdoğdu CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve ilçe yöneticilerini ziyaret etti. CHP İlçe Binası’nda gerçekleşen ziyarete milletvekilleri, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve parti üyesi çok sayıda kişi katıldı. Partililerle sohbet eden milletvekilleri çalışmaların devam etmesi gerektiğini belirttiler.

chpvekilziyiceri_721271061.jpg

Vatandaşların, “Milletvekili seçildikten sonra da seçim öncesi dönemdeki gibi ilgili ve alakalı olacak mısınız?” sorusuna milletvekilleri içtenlikle evet yanıtını verirken, ara sıra işleri dolayısıyla yoğun olabileceklerini fakat asistanlarına bırakılan tüm not ve isteklere hassasiyetle eğileceklerini de sözlerine eklediler. Ayrıca Milletvekilleri her ay bu tür ziyaretlerde bulunacaklarına dair söz verdiler.

Haluk Eyidoğan: “Teşkilatlanmayı geliştirmeliyiz”
Yeni dönemde İstanbul 2.Bölge’den milletvekili olarak Ankara’ya gitmeye hak kazanan Haluk Eyidoğan, partililere teşkilatlanmanın ve bunu sürekli geliştirmenin önemini vurguladı. Eyidoğan, gençlik kolları ve kadın kollarına ağırlık vererek daha kalabalıklaşmak ve faal olmak gerektiğini vurgularken, mahallelerde ve seçim sonrasında da halkı bilgilendirmek gerektiğinin altını çizdi. Aykut Erdoğdu ise, “Sarıyer benim en sevdiğim ilçelerden bir tanesi. Sık sık burada olacağım. Sizlerle birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Bazı partililer ise Hüseyin Coşkun gibi bir, iki meclis üyesinin dışında seçilmiş olan meclis üyelerinin seçim çalışmalarına katılmamasından yakındı.

Bu haber toplam 1439 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum