CHP’li Rıfat Elmas iddialı konuştu

CHP’li Rıfat Elmas iddialı konuştu
CHP Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Rıfat Elmas 12 Haziran ile ilgili iddialı konuştu. Elmas, "Oylarımızı daha da arttırarak AKP’ye yine büyük fark atacağız” dedi.

CHP Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Rıfat Elmas 12 Haziran ile ilgili iddialı konuştu. Elmas, “Tüm Türkiye nefesini tutmuş artık CHP ile halkın iktidarını bekliyor.  Sarıyer’de de yine birinci partiyiz. Oylarımızı daha da arttırarak AKP’ye yine büyük fark atacağız” dedi.

Sarıyer Manşet Gazetesi’ne konuşan seçimden sorumlu CHP Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Rıfat Elmas, ”Halkın umudu Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakanlığında kurulacak olan halkın iktidarı için gece gündüz çalışıyoruz. Her kesimden yeni CHP’ye çok ciddi destek geliyor. CHP’nin iktidar olmasını halkımızın büyük çoğunluğu istiyor. Her gittiğimiz yerde onu görüyoruz. Herkeste büyük bir iktidar heyecanı var” dedi.

Elmas, mitinge ilgi gösteren herkese teşekkür etti
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sarıyer’de yaptığı mitingle ilgilide konuşan Elmas, “Öncelikle oraya gelerek halkın iktidarına destek olduğunu belirten herkese çok teşekkür ediyorum. Oradaki yoğun katılım tüm Türkiye’de olduğu gibi CHP’nin Sarıyer’de açık ara önde olduğunun bir belirtisi. Birinci olduğumuz kesin, ama oylarımızı daha da artırarak Sarıyer’de bu birinciliğimizi korumak istiyoruz. İlçe Başkanımız Mehmet Deniz ile birlikte, milletvekili adaylarımızla birlikte bu noktada her kesimden destek istiyoruz. Halkımızın bize bu olumlu bakışının sandığa da yansıyacağına inancımız tamdır. 13 Haziran’da Türkiye içinde bulunduğu bu zorlu süreci geçerek AKP iktidarından kurtulacak. Ülkemiz genel başkanımızın da dediği gibi rahat bir nefes alacak” diye konuştu.

Bu haber toplam 7867 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum