CHP’li gençlerden örgüt toplantısı

CHP’li gençlerden örgüt toplantısı
CHP Sarıyer gençliği ilk örgüt toplantısını gerçekleştirdi.

CHP Sarıyer Gençlik Kolları yeni yönetiminin göreve gelmesinin ardından kısa bir süre geçmesine rağmen çalışmaları göz dolduruyor. Gençlik bazında örgüt toplantısı yapmaya başlayan CHP’li gençlerin ilk toplantısına 100’e yakın genç katıldı.



İlçe yönetiminin değişmesiyle birlikte CHP Sarıyer’de örgüt toplantıları yapılmaya başlandı. Çok sayıdaki partilinin toplandığı, görüş ve önerilerin alındığı toplantılar ilçedeki CHP’liler tarafından oldukça olumlu yönde karşılanıyor. Ayrıca CHP Sarıyer Gençlik Kolları da bu toplantıları gençlik bazında yapma kararı aldı. İlçe binasında gerçekleştirilen ilk toplantıya ilk kez bu kadar gencin partiye gelmesi de dikkat çekti.

Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirilen toplantıya 100’e yakın genç katıldı. Yaklaşık iki buçuk aylık çalışmaların anlatıldığı toplantıda, gelecekteki projeler de konuşuldu. Toplantıya CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetimi Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Öztürk ve CHP Sarıyer İlçe Yönetimi Gençlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Kazım Durmuş da katılımlarıyla destek verdiler. CHP Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğurhan Atma; “Örgütlü yapımızı daha da güçlendirmek temel aldığımız hedeflerdendir. Gelişen olaylara anında müdahale eden, refleksleri kuvvetli ve dirençli bir örgüt hedefimize kısa sürede ulaştık. Erdemli ellerimiz, güçlendiği her gün, halkımızın yüksek menfaatlerini koruma konusunda daha ciddi projeler üretecektir’’ dedi. Konuşması defalarca alkışlarla kesilen yeni başkan, “Örgüt toplantıları, örgütü hem nicelik hem de nitelik bakımından yükseltecektir” diyerek konuşmasını tamamladı. Toplantının sonunda kokteyl verildi.

Bu haber toplam 4186 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
6 Yorum