CHP’den birlik ve beraberlik gecesi

CHP’den birlik ve beraberlik gecesi
Yüzlerce CHP’li Sarıyer ilçe örgütünün düzenlediği yemek organizasyonunda bir araya geldi.

Kireçburnu’ndaki Gülistan Restaurant’ta bir araya gelen yüzlerce CHP’li seçim öncesinde birlik ve beraberlik mesajı verdi. İlginin büyük olduğu geceye, İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Oktay Ekşi, 2. Bölge Milletvekili adayı Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cemil Ekşi, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İlçe Başkanı Serdar Sarıoğlu, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, CHP İstanbul il yöneticileri,  muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.



Gecenin açılış konuşmasını yapan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Serdar Sarıoğlu, 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere birlik ve beraberlik içinde hazırlandıklarını belirterek, Sarıyer’deki CHP iktidarını 12 Haziran’da Türkiye’ye taşımak için çalıştıklarını söyledi. Sarıoğlu, "Sarıyer İlçe Örgütü olarak 2009 Yerel seçimlerinde ve 2010 referandum halkoylamasında olduğu gibi açık ara birincilik iddiamızı sürdürmeye kesin kararlıyız. Bizler bunun gereğini ,tüm Cumhuriyetçi kesimleri,çalışan kesimlerin tüm örgütlerini,tüm sivil toplum kuruluşlarını ,başta gençliğimiz olmak üzere halkımızı kucaklayarak eksiksiz olarak yerine getireceğiz." dedi.



Şükrü Genç: “CHP’nin artık iktidar olması lazım”
Şükrü Genç ise “Bu sürece Türkiye’de herkesin katılması gerekiyor. Çocuklarını düşünen herkesin bu süreçte yer alması şart. Birileri bizim Sarıyer’de nasıl iktidar olduğumuzu anlamadı. Ama halkımız çok iyi bunu anladı. CHP’nin artık iktidar olması lazım” dedi.

Gece ile ilgili tüm detaylar Sarıyer Maşet’in yeni sayısında olacak…

Bu haber toplam 1625 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT