CHP'de yeni gençlik yönetimi

CHP'de yeni gençlik yönetimi
Geçtiğimiz günlerde görevden alınan CHP Sarıyer İlçe Gençlik Kollarının yerine çalışacak yeni yönetim belli oldu.

Gençlik Kolları Başkanlığı'na Uğurhan Atma atanırken, yönetimde de yeni isimler yer aldı. Yeni yönetimin üniversite öğrencilerinden oluşması dikkat çekti.

Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Uğurhan Atma yaptığı yazılı açıklamada önemli mesajlar verdi. Atma açıklamasında şunları söyledi: “Öncelikle çok değerli Sarıyer halkını saygıyla selamlıyoruz. Sarıyerlilik kültürünü oluşturan, namusuyla ve şerefiyle yaşayan Sarıyerli halkın evlatları olarak, bu bilinçte siyaset yapmayı bir onur kaidesi olarak görüyoruz. Bizi diğer ilçelerden ayıran faktörün Sarıyer'in doğası olmadığını düşünüyoruz, çünkü Sarıyerlilik ahlaklı olmak ve yalan söylememek demektir. Bu kültürden yetişen gençlere ulaşma temennimiz bu görevi kabul etme nedenlerimiz arasındaki en mühim nedendir. Senelerdir partimizin siyasi davasına hizmet hususunda gerekli çalışmaları yaptık. Temel hedefimiz Sarıyer halkının yüksek menfaatlerine sahip çıkmak ve bu menfaatleri korumak olacaktır. Partimizin ve belediyemizin haklı yolu için, tüm örgüt üyelerimizin temiz vicdanlarına sığınarak bu görevi büyük bir şerefle yapacağız. Bizim için bu bir bayraktır, bizden önceki yönetici arkadaşlarımızdan aldığımız bu onurlu bayrağı, bizden sonraki yol arkadaşlarımıza layıkıyla teslim edeceğiz.”

İşte CHP Sarıyer Gençlik Kollarının yeni yönetimi 

1- Uğurhan ATMA (BAŞKAN) Cumhuriyet 1987 Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Öğrenci
2- Gökhan BAYRAM Bahçeköy 1989 Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Öğrenci
3- Pelin ÖZKAN İstinye 1987 Balıkesir Üniversitesi Pazarlama Açık Öğretim
4- Candaş KIR K.Karabekir 1985 İstanbul Üniversitesi Fizik
5- Fatih DEMİR Maden 1983 Serbest Meslek
6- Ebru EYMEZ Çayırbaşı 1989 İstanbul Ticaret Üniversitesi Muhasebe - Muhasebeci
7- Ersin KOÇAKOĞLU Zekeriyaköy 1986 Anadolu Üniversitesi İşletme , Bilgi Üniversitesi MBA
8- Gürkan KADIK Ferahevler 1989 Bahçeşehir Üniversitesi - Bilgisayar Öğretmenliği    
9- Damla SÖZEN Büyükdere 1987 İstanbul Üniversitesi Peyzaj

Eski gençlik kolları da açıklama yaptı: “Kılıçlar çekildi düello zamanı”
Öte yandan görevden alınan gençlik kolları yönetimi de ilçe binasında basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada bugüne kadar yaptıkları çalışmaları anlatan gençler, görevden alındıkları için tepkili konuştular. Gençler açıklamalarında, “Kongrede ilçe yönetimine ve ilçe başkanlığı sürecine direkt müdahil olacağız. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim müziğinde de söylediği gibi kılıçlar çekildi artık düello zamanı” dediler.

chpeskigenclik_810163784.jpg

Bu haber toplam 4397 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT