CHP’DE ŞOK SES KAYDI

CHP’DE ŞOK SES KAYDI
CHP Sarıyer İlçe Yönetimi hakkında öne sürülen iddialar gündeme bomba gibi düşecek.

SARIYER MANŞET GAZETESİ Sarıyer siyasetinde dengeleri değiştirecek bomba gibi bir iddiayı gündeme getiriyor.

İddialara göre, Bahçeköy’de kaçak kat ve tadilatlara göz yumma karşılığında belediye adına rüşvet aldığı öne sürülen Mahmut Yalçın’ın ses kaydı CHP İlçe yöneticileri tarafından alındı. Kayıtlar o dönemde CHP Genel Başkanı olan Deniz Baykal’a götürülerek, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in partiden ihracı sağlanacaktı.  

Mahmut Yalçın’ın ses kaydı alındı
İddiaya göre, İlçe Başkanı Serdar Sarıoğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Necati Yıldırım ile birlikte Yönetim Kurulu Üyesi olan İbrahim Arda’nın iş yerinde Mahmut Yalçın’la buluştu. Sarıoğlu, Yalçın’dan avukatına vekâlet vermesini istedi. Bu arada anlatacaklarını Deniz Baykal’a ulaştıracağını söyledi. Mahmut Yalçın, Başkan Yardımcısı Şinasi Yalçın’ın akrabası olduğunu ve olayların nasıl geliştiğini tüm boyutlarıyla anlattı. Bu arada da ses kaydı alındı.

Vekaleti istendi
Mahmut Yalçın’dan avukat Necati Yıldırım’a savcılıktaki dosyanın alınması için vekaleti istendi. Ancak Mahmut Yalçın ikinci görüşmeye gitmeyince vekalet alınamadı.

Şükrü Genç’i partiden ihraç edeceklerdi
Seçimlerden sonra belediye ile arası açılan ilçe başkanı, Deniz Baykal’dan randevu alarak, Mahmut Yalçın ile birlikte Ankara’ya gideceklerdi. Bahçeköy'de yaşanılanların partiye zarar verdiği Baykal'a anlatılacak ve Şükrü Genç’in partiden ihracı sağlanacaktı.

Bu haber toplam 1350 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum