CHP’de gençlik dayanışması

CHP’de gençlik dayanışması
İstanbul’da bulunan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız Sarıyer gençlik kollarını ziyaret etti.

Günlük program kapsamında Havantepe ve Zümrütevler’de esnaf ziyareti ve broşür dağıtımı yapan CHP Sarıyer Gençlik Kolu Yönetim Kurulu ve üyeleri, programdan sonra ilçe binasına gelerek Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’ı karşıladı. CHP Sarıyer Gençlik Kolu Yönetim Kurulu’nun tam kadro bulunduğu ziyarette yeni atanan il gençlik kolu yönetim Kurulu üyeleri ile de tanışan Sarıyerli gençler ziyaretten oldukça memnun kaldı.

Kendisini İçtenlikle ve sıcak bir şekilde karşıladıkları için Sarıyer Gençlik Kolu’na teşekkür eden İrfan İnanç Yıldız “Göreve geldikleri günden beri geçen 2 yıllık süreçte her geçen gün başarı çıtasını yükselten Sarıyer’in gençlerini çabalarından dolayı kutluyorum. 12 Haziran’dan sonra gençlerimiz CHP iktidarı ile tam anlamıyla özgürlüğe kavuşacak, sıkıntılarını her alanda rahat bir şekilde dile getirecek ve çözüm bulacaktır” dedi.

Sarıyer Gençlik Kolu Başkanı Sefer Öztürk ise; “Bu zorlu süreçten birbirimize destek olarak çıkabiliriz, sırtımızı duvara değil yoldaşlarımıza vererek, destek alarak birlikte hep bir ağızdan tek ses olmalıyız. Bu stresli ve yoğun seçim çalışmaları sırasında bizleri ziyaret ederek moral ve destek veren Gençlik Kolları Genel Başkanımız’a ziyaretinden dolayı arkadaşlarım ve kendi adıma teşekkür ediyorum, yeni atanan İl Gençlik Kolu’nada başarılar diliyorum. 12 Haziran’da Genel Başkanımızın da dediği gibi Gençler rahat bir nefes alacak ” dedi.

Bu haber toplam 1208 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT