CHP yeni yol haritasını çiziyor

CHP yeni yol haritasını çiziyor
CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, "Danışma Kurulu Toplantısı" adı altında eski ilçe başkanlarını topladı.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, danışma kurulu toplantısı adı altında eski ilçe başkanlarını bir araya topladı. 4 saat süren toplantıda CHP’nin önümüzdeki dönemde Sarıyer’de nasıl bir yol haritası izleneceği detaylı bir şekilde masaya yatırıldı.



İlçe binasında yapılan toplantıya, eski İlçe Başkanlarından Şevki Bakırcı, İzzet Bayraktar, Halim Serdar Sarıoğlu, Erol Abik’in yanı sıra, İl Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Yıldız, Meclis Üyeleri Erol Aydın, Muzaffer Abdaloğlu, Nasuh Aşantuğrul, Ekrem Tekçe, İl Genel Meclis Üyesi Avni Sarıoğlu ve çok sayıda CHP’li katıldı. Duygusal anların yaşandığı toplantıda eski ilçe başkanları ve meclis üyeleri tek tek söz alarak görüşlerini belirttiler. 2009 seçimlerinin hep birlikte büyük bir mücadele ile kazanıldığının mesajlarının verildiği toplantıda, Sarıyer’de başarının devam edebilmesi için bu toplantıların sık sık tekrarlanmasında büyük fayda olduğu görüşünde birleşildi.

İlçe Başkanı Mehmet Deniz bu toplantının biraz geç olmasına rağmen parti için çok verimli olduğunu, ilçe başkanı olarak bu kurulun kararlarını çok önemsediğini ve önümüzdeki süreçte bu tür toplantıların sık sık tekrarlanacağını belirtti.

Bu haber toplam 5239 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT