CHP Sarıyer'de renkli gece

CHP Sarıyer'de renkli gece
CHP’nin kuruluşunun 91. yıldönümü nedeniyle Sarıyer Rize Vakfı’nda düzenlenen kokteyl renkli görüntülere sahne oldu.

Birlik ve beraberlik mesajlarının damga vurduğu gecede, CHP’nin iktidar olması için dilek balonları uçuruldu.

CHP Sarıyer 91.Yıl Kokteyli

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı Büyükdere’deki Rize Vakfı’nda 9 Eylül partinin 91. Yıl dönümü nedeniyle bir kokteyl düzenledi. Yüzlerce partilinin katıldığı gecede Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve İlçe Başkanı Mehmet Deniz, şimdiye kadar ilçe başkanlığı yapmış isimlerle birlikte 91. yıl pastasını kestiler. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gecede renkli anlar yaşandı. İlçe yönetimi ve meclis üyelerinin yanı sıra CHP’lilerin yoğun ilgi gösterdiği gecede konuşan Mehmet Deniz, “CHP demek barış demek, CHP çok partili hayata geçişte demokrasi ve özgürlük demektir” dedi.

chpic2.jpg

Genç; Cumhuriyetin 100. Yılında iktidarız

Geceye katılan partililere seslenen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, “Cumhuriyetimizin 100. yılında iktidar olan bir Cumhuriyet Halk Partisi görüyorum. Bırakın onlar iktidar hesabını yapsınlar biz şimdiden iktidarı kazanmış durumdayız” dedi.
 

Pastayı başkanlar kesti

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Şükrü Genç ve İlçe Başkanı Mehmet Deniz, daha önce CHP İlçe Başkanlığı yapan Hayri Gürkan, Cengiz Alp, Serdar Sarıoğlu, Erol Abik ve İzzet Bayraktar ile birlikte 91. Yaş günü pastasını kestiler. Kokteyl pasta kesimi ve dilek balonlarının “Barış ve İktidar” için uçurulmasıyla son buldu. 

Bu haber toplam 6641 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
5 Yorum