CHP Sarıyer’de meydana indi

CHP Sarıyer’de meydana indi
CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz göreve gelir gelmez seçim çalışmalarına hız verdi.

Her gün farklı mahallelerde halkla buluşan Mehmet Deniz CHP iktidarı için her kesimden oy istiyor. Çok sayıdaki CHP’li, Başkan Deniz’le birlikte meydanlara inmeye başladı. İlçe yönetiminin değişmesi Sarıyer’deki parti tabanında oldukça memnuniyet yaratırken, Başkan Deniz’e adeta destek yağıyor.



CHP iktidarı için destek istedi
Sabah saatlerinde İlçe Yöneticileri ve çok sayıdaki partili ile Bahçeköy’de esnaf ve pazar gezisi yapan Başkan Deniz, daha sonra İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Çetin Soysal ve Raif Balkaroğlu ile birlikte Sarıyer’de esnaf ziyaretleri yaptı. Sarıyer’deki Çarşamba Pazarı’nda esnafı dinleyen Deniz, ilçe yöneticileri ile birlikte vatandaşlara CHP’nin projelerini anlatarak 12 Haziran’da iktidar için destek istediler. Esnaf gezilerine bazı meclis üyeleri de katıldı.



CHP’liler Sarıyer’de meydana indi
Öte yandan İlçe yönetiminin değişmesi ve Mehmet Deniz’in ilçe başkanı olmasıyla birlikte CHP’ye gönül vermiş çok sayıdaki partili de meydanlara indi. Gazetemize konuşan bazı CHP’liler, “Yeni bir kan ve yeni bir heyecanla 12 Haziran’da iktidar için elimizden gelen tüm katkıyı sağlayacağız. Hedefimiz tek başına iktidar” diye konuştular.

Bu haber toplam 5509 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum