CHP Sarıyer çalışıyor

CHP Sarıyer çalışıyor
CHP’nin en başarılı ilçe başkanları arasında gösterilen Mehmet Deniz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Göreve geldiği günden bu yana CHP’nin Sarıyer’deki çalışmalarını arttıran İlçe Başkanı Mehmet Deniz, başlattığı örgüt toplantıları, mahalle ziyaretleri ve düzenlediği panellerle partisine hareket getirdi. Mahalle ziyaretleriyle sürekli halkın nabzını tutan Deniz, örgüt toplantıları ve düzenlediği panellerle de önemli çalışmalara imza atıyor. 12 Haziran’daki performansı ile dikkat çeken ve CHP’nin en başarılı ilçe başkanları arasında gösterilen Mehmet Deniz, parti çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu da hem parti içi eğitim hem de vatandaşa dönük faaliyetlerle CHP Sarıyer’in çalışmaları devam etti.  Sarıyer’de sevilen ve CHP’li kimliği ile de bilinen Sami Canel gençlerle buluştu. Ayrıca Deniz ilçe yönetimi ile birlikte Kâzımkarabekir Mahallesi’nde halkı dinledi.


Sami Canel’den CHP’li gençlere öğütler
CHP Sarıyer Gençlik Örgütü Yönetimi'nin geçen ay aldığı karara göre, her pazar güncel olayların istişare edileceği ve parti içerisindeki yetkililerin tecrübelerini anlatacağı toplantılar yapılıyor. İkincisi yapılan toplantıya, 1956 yılında ilk defa kurulan CHP Sarıyer Gençlik Örgütü’nün ilk kurucu başkanı Sami Canel davet edildi. CHP Sarıyer Gençlik Örgütü'nün kurucu başkanı olan ve 1956 yılından 1960 yılları arasında başkanlık yapmış Sami Canel, gençlere örgüt prensiplerini ve örgüt tarihini anlattı. “18 yaşımı doldurduğumda Halk Evlerini kapatan Demokrat Parti’ye çok kızdım ve 6 arkadaşımla CHP’ye üye oldum” diyen
Canel sözlerini şu cümlelerle sürdürdü: “İsmet Paşa’nın emriyle ilk defa bir siyasi partide gençlik kolları yapılanması yapıldı. Sarıyer’de bu görev bana verildi. Sizin gibi bizde toplantı yapmıştık, biz de Şair Behçet Kemal Çağlar’ı davet etmiştik. İlk CHP Sarıyer Gençlik Örgütü kongresi 5 kişiyle, ikincisi 20, üçüncüsünü 100’lerce gençle yaptık. CHP İstanbul İl Gençlik Kolları’nda görev aldığımda, İsmet İnönü Gençlik Kolları toplantımıza başkanlık yaptı. Sizleri tebrik ediyorum, tüm üniversitelerden gençleri ve mahalleli gençleri toplayabilmiş ve hepsine partiyi anlatabilmişsiniz. Gözlerim yaşarıyor, çünkü kurduğumuz bu yapının sizin gibi, ilkeli ve onurlu gençlerin elinde olması beni mutlu etti" dedi.

Mehmet Deniz hafta sonunu Kazımkabekir’de geçirdi
Haftasonu yapılan bir diğer faaliyet de Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in bazı yöneticilerle birlikte Kazımkarabekir Mahallesi ziyareti oldu. İlçe başkanı ve beraberlerindekiler kentsel dönüşüm konusunda dernek başkanları ve yöneticiler ile görüşmeler yaptı. Kentsel dönüşümün Sarıyer'de yerinde dönüşüm olarak devam edilmesinde fayda olduğunu, ailelerin yerinden yurdundan edilmeden bir çözümün yanında olduklarını belirtti. Daha sonra engellileri evlerinde ziyaret eden ilçe başkanı ve beraberindekiler, akşam Munzur kahvesinde eğitim toplantısı düzenleyerek ardından vatandaşların sorunlarını dinledi. Bu mahalle ziyaretlerinin her hafta sonu bir mahallede yapılmaya devam edeceğini söyleyen ilçe başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer'de her vatandaşın sorunu ile birebir ilgilendiklerini ve çözümü konusunda çaba sarf ettiklerini, sosyal demokrat anlayışın ilçede hakim kılınacağını söyledi.

Bu haber toplam 5115 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum