CHP salonlardan alanlara indi

CHP salonlardan alanlara indi
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı eğitimlerini salonlardan alanlara taşıdı. Yaklaşık 800 sandık görevlisi ve mahalle sorumlusunun katıldığı eğitim Belgrad Ormanı’nda yapıldı.

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerinde görev alacak olan sandık görevlilerine eğitim verildi. Sandık görevlileri ve mahalle sorumlularının eğitimi 22 Mayıs Pazar günü Bahçeköy Belgrad Ormanları Valide Sultan Bentleri’nde gerçekleştirdi. Eğitim çalışmalarına İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve İl Başkan Yardımcısı Özgür Sarımsak, İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Hakan Atalay da katıldı.



Parti yetkilileri tarafından 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde görev alacak olan sandık görevlileri ve mahalle sorumluları belirli konularda bilgilendirildi. 14.00- 18.00 saatleri arasında İstanbul ve Sarıyer’in muhteşem doğal güzelliğinde gerçekleştirilen eğitim çalışması havanın da güzel olmasıyla da oldukça verimli geçti.

Sarıyer’deki çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten İlçe Başkanı Mehmet Deniz, “Biz de bir yola baş koyduk. Tek başına CHP ile Sayın Kılıçdaroğlu önderliğinde halkın iktidarını kuracağız. Bu rüzgâr Türkiye’nin her noktasın en ücra köşesinde esmeye başladı. Bu rüzgâr Sarıyer’e de yansıdı. Biz Sarıyer’i ayağa kaldıracağız, Genel Başkanımız da Türkiye’yi ayağa kaldıracak” dedi.



Bu haber toplam 1405 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT