CHP Rumelihisarı’ndan bahar şenliği

CHP Rumelihisarı’ndan bahar şenliği
CHP Rumelihisarı Mahalle Temsilciliği dostluk, dayanışma, birlik ve beraberlik adına Mehmet Akif Ersoy Piknik alanında bahar şenliği düzenledi. Etkinliğe gösterilen yoğun ilgi dikkat çekti.

22 Mayıs’ta gerçekleştirilen etkinliğe; CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşkun ve mahalle temsilcileri ve yaklaşık 1000’e yakın partili katıldı. İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Belediye Başkanı Şükrü Genç ve CHP Rumelihisarı mahalle temsilcisi Tezcan Çayoğlu gelen misafirlerle tek tek ilgilendi.

chphisarsenmansari2_993416050.jpg

CHP Rumelihisarı Mahalle Temsilcisi Tezcan Çayoğlu yaptığı konuşmada, Rumelihisarı’nın kalesiyle ve kale gibi Atatürkçü, demokrat, yurtsever, Cumhuriyet Halk Partilileriyle ünlü olduğunu belirtti. 12 Haziran seçimlerinin bir milat olduğunu vurgulayan Çayoğlu; “CHP Rumelihisarı temsilciliği olarak kapı kapı, ev ev, sokak sokak dolaşıyoruz. Halkımıza CHP iktidarını anlatıyoruz.  12 Haziran’a kadar da anlatmaya devam edeceğiz. Bu birlik ve bütünlüğü gördükten sonra Sarıyer’de sırtımız yere gelmeyecek ve Sarıyer tıpkı Kadıköy, Beşiktaş gibi olacak” dedi. Çayoğlu pikniğe katılan herkese teşekkür edip, emek harcayan tüm yol arkadaşlarına teşekkür etti.

chphisarsenmansari1_551732735.jpg

Bu haber toplam 4368 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT