CHP grubunda arbede çıktı

CHP grubunda arbede çıktı
ŞOK! ŞOK! ŞOK!!! CHP Meclis Grubunda olay çıktı. Plan tadilatı ile Eczacıbaşı’na sağlanan rant iddialarının yankıları devam ediyor.

“Ortada kirli para var” açıklamalarından sonra CHP İlçe Yönetimi tarafından disipline verilmesi istenen Meclis Üyesi Muzaffer Abdaloğlu’nun grup toplantısına katılmasıyla olay çıktı.

Haber merkezimize gelen bilgilere göre; grup toplantısı yapılırken CHP Meclis Üyesi Gökan Zeybek, CHP Meclis Üyesi Muzaffer Abdaloğlu’nun grup toplantısına girmesine karşı çıktı. Abdaloğlu CHP İl yönetiminden kendisine herhangi bir tebliğ yazısı gelmediği için kimsenin engel olamayacağını söyledi. Bu konuşmalar üzerine sözlü sataşmalar çıktı ve kavgaya dönüşeceği sırada bazı meclis üyelerinin araya girmesi üzerine arbede zar zor durdurulabildi.

İlçe yönetimi de karıştı
Öte yandan bazı partililer tarafından Sarıyer Manşet’e gelen bilgilerde aynı arbedenin Salı günü ilçe yönetim toplantısında yaşandığı ileri sürüldü. Bilgilere göre; CHP İlçe Başkanı Serdar Sarıoğlu’nun disipline verilmesi istenen Zeki Gündü’nün toplantıya girmesine karşı çıktı. Disiplin kararı henüz sonuçlanmadığı için Gündü toplantıya girmekte ısrar etti. Bunun üzerine bazı ilçe yöneticileri arasında da sözlü tartışmalar yaşandı. Zeki Gündü’nün silahla tehdit edildiği yönünde il başkanlığına şikâyet dilekçesi verdiği belirtildi.

STK’lar tepkili
Ayrıca Sarıyer’deki birçok sivil toplum kuruluşunun Meclis Üyesi Muzaffer Abdaloğlu ve İlçe Başkan Yardımcısı Zeki Gündü’nün Eczacıbaşı’na sağlanan ranta karşı çıktıklarından dolayı disipline verilmelerine tepkili oldukları ve bu tepkilerini önümüzdeki günlerde yapacakları açıklamalarla ortaya koyacakları belirtildi.

Bu haber toplam 1355 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum