CHP gençliği her yerde

CHP gençliği her yerde
12 Haziran genel seçimleri yaklaşırken bütün partiler çalışmalarına hız verdi. CHP Sarıyer Gençlik Kolları çeşitli etkinliklerle aktif bir şekilde çalışıyor.

1 Mayıs’ta ve “İnternet Sansürüne Karşı Yürüyüş”te en çok dikkat çeken ekip olduğu halde, CHP Sarıyer Gençlik Kolları’nın en çok ses getiren etkinliklerinden birisi “41 Vaat” sunumları. Gençler kendi imkânlarıyla her mahalleye gidip CHP’nin seçim vaatlerini bilgisayar destekli sunumlarla yapıyor. Gençlik Kolu yetkilileri bu yapılan çalışmanın İstanbul’da tek olduğunun altını çiziyor. Şimdiye kadar 15 farklı noktada yapılan bu sunumlara vatandaş da büyük ilgi gösteriliyor. Hatta bir sunumlarından sonra il başkanlığından gelen eğitimcilerin yaptığı benzer bir sunumdan daha etkili ve daha bilgilendirici olduğu yönünde pozitif eleştiriler de alıyor gençler.

Bir başka alanda da gençler İstanbul’da tek olmanın gururunu yaşıyor. Gençlerin yaptığı etkinlikleri ve parti politikalarını yaymak için düzenli olarak bülten çıkarıyor CHP Sarıyer Gençlik Kolları. Bu zahmetli işin altından gençler yine kendi imkânları ile kalkıyor. Partili ağabeylerinden aldıkları finansmanla bastıkları bültenin içeriğini tasarımını hatta en küçük fotoğrafını bile gençler kendileri üretiyor. Çıkardıkları “GENÇ SARIYER” adlı bülten Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Gökan Zeybek ve Erdal Sarıgöl gibi Sarıyer siyasetine yön veren pek çok isim tarafından da takip ediliyor.

Geleceğin siyasetçilerinin sadece pankart ya da bayrak asmakla kalmayıp siyaset üretmeleri en az siyasi büyükleri kadar iyi çalışmaları, ilerleyen senelerde CHP Sarıyer Örgütü’nün daha sağlam ve daha başarılı kadroları olacağı sinyalini veriyor.

Bu haber toplam 1283 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT