CHP esnaf gezilerine devam ediyor

CHP esnaf gezilerine devam ediyor
Sarıyer’de 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler yaklaştıkça CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı çalışmalarına hız veriyor.

İlçe Başkanı Mehmet Deniz gecekondudan, yalılara kadar her kesimden CHP’nin iktidarı için oy istiyor.  CHP’nin İstanbul 2. Bölge Milletvekili adaylarıyla birlikte her gün Sarıyer’in farklı bir mahallesinde çalışma yapan İlçe Başkanı Mehmet Deniz, son olarak da Milletvekili Adaylarımız Sedef Küçük ve Cem Seymen ile birlikte Emirgan, Baltalamanı ve Rumelihisarı sahil kesimindeki esnafı gezdi. Daha sonra Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yavuz Selim Kabukoğlu’nu da makamında ziyaret etti.



Mehmet Deniz: “Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı var”
Herkesten CHP’nin iktidarı için oy isteyen İlçe Başkanı Mehmet Deniz, “Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor. 9 yıllık AKP iktidarında ne hale geldiğimize baktığımızda tablo çok acı vericidir. Ülkemizde yaşayan %10’luk yoksul kesim milli gelirden %2,2 pay almaktadır. Yine ülke nüfusunun en zengin %10 kesimi milli gelirden %30,9 pay almaktadır. Adaletsiz bir sistemle yönetildiğimiz aşikârdır. Baktığımız zaman ülkenin yaklaşık 12 milyon kişisi yoksul ve işsiz durumdadır. Her 100 kişiden 5’i işini kaybetmiş, iflas etmiş durumdadır. Her 100 kişiden 3’ü evini satmak zorunda kalmıştır. Bu acımaz sistemde insanlar sindirilmiş, kıstırılmış, konuşamaz hale getirilmişlerdir. Halkımız bu zor dönemin üstesinden gelecek ve kendi iktidarını kuracaktır. CHP halkın partisidir. Bu nedenle herkesten 13 Haziran’da CHP iktidarı için destek istiyoruz. Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı var. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başbakanlığı ile ülkemiz rahat bir nefes alacak” dedi.

Bu haber toplam 7250 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT