Cevabı bulunamayan soru

Cevabı bulunamayan soru
CHP’liler bu sorunun cevabını arıyor: İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in meclis toplantıları öncesi incelemek için alamadığı imar dosyalarını, AK Partili Ali Usta neden istediği zaman alabiliyor?

CHP Sarıyer’de İlçe yönetiminin değişmesiyle sık sık yapılan örgüt toplantılarında önemli konular tartışılıyor. Toplantılara katılan partililer, CHP’li Sarıyer Belediyesi ve partileriyle ilgili birçok konuda görüşlerini belirtiyorlar. Belediyeden dolayı CHP’nin Sarıyer’de her geçen gün kan kaybettiğini belirten partililerin eleştirilerinin odağında ise Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç var. Konuşulanlara bakıldığında CHP’de, ‘Şükrü Genç’in belediyeyi AK Partililerle birlikte yönettiği’ görüşü hakim. Özellikle son örgüt toplantısında eski bir ilçe başkanının sarf ettiği sözler bu durumu açık bir şekilde ortaya koyarken, bu sorunun cevabı hem CHP’de hem de AK Parti’de uzun süre tartışılacağa benziyor.

Bu sözler CHP’nin eski ilçe başkanlarından birine ait: İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in meclis toplantısı öncesi incelemek için alamadığı imar dosyalarını, AK Partili eski Başkan Yardımcısı Ali Usta neden istediği zaman alabiliyor?

İşte bu can alıcı soru o toplantıda bir türlü cevap bulamadı ama sorunun cevabı mahallelerde tartışılmaya devam ediyor.

Eski ilçe başkanının ortaya attığı bu konu belediyede özellikle Sevgi Atalay’a bağlı İmar Müdürlüğü’nde işlerin nasıl yürüdüğü konusunda da kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Bu haber toplam 1512 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT