Cengiz Alp’ten spora tam destek

Cengiz Alp’ten spora tam destek
Yaptığı sosyal çalışmalarla Sarıyer’in takdirini toplayan Özel Sarıyer Tıp Merkezi’nin sahibi Dr. Cengiz Alp’ten spora ve sporcuya tam destek.

Özel Sarıyer Tıp Merkezi’nin sahibi Dr. Cengiz Alp, 14-17 Aralık tarihleri arasında İstanbul-Tozkoparan Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan liseler arası Teekwonda şampiyonasında Sarıyer’i temsil edecek olan sporculara malzeme ve sağlık desteği vererek, sporun ve sporcunun yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Başarılı sporcular Dr. Cengiz Alp’i ofisinde ziyaret ederek şampiyonluk sözü verdiler.

Dr. Cengiz Alp: “Gençlerimize güveniyoruz”
Konuyla ilgili konuşan Dr.Cengiz Alp şunları söyledi: “Gençlere maalesef gereken önem ve destek verilmiyor. Türkiye hatta Dünya şampiyonu gençler Sarıyer’den neden çıkmasın. Biz Özel Sarıyer Tıp Merkezi olarak gücümüz oranında sporcularımıza yardım ediyoruz. Yardım etmekten de onur ve gurur duyuyoruz. Bu gençlerin Sarıyer’imizi en iyi şekilde temsil edeceklerine de inanıyoruz.  Ve iyi dereceler almışlardır. Bu gençlerimiz Sarıyer’imizi ve Türkiye’mizi dünyaya tanıtıyorlar” diye konuştu.

Sporculardan şampiyonluk sözü
Pınar Teekwondo salonu, hocaları Yusuf Akdemir ve Eniz Gelişli’nin yetiştirdiği sporcular, 14-17 aralıkta İstanbul-Tozkoparan Spor salonunda gerçekleşecek olan Liseler arası Teekwonda şampiyonasına daha sonra da Türkiye Şampiyonasına katılacaklar. Bu şampiyona öncesi Dr.Cengiz Alp’i çalışma ofisinde ziyaret eden başarılı sporcular önce şampiyonluk ardından, Türkiye Şampiyon’luğu peşinden de Dünya Şampiyonluğu almaya sözü verdiler. Dr. Cengiz Alp ise sürekli yanlarında olacağını belirterek genç sporculara başarılar diledi.

Bu haber toplam 1214 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT