Cengiz Alp CHP’ye çok şey katar

Cengiz Alp CHP’ye çok şey katar
Sarıyer Manşet Gazetesi’nin İstanbul 2. Bölgedeki araştırmalarına bakıldığında Dr. Cengiz Alp’in milletvekili adayı olarak gösterilmesi oy potansiyeli bakımından CHP’ye ciddi katkı sağlayacağını gösteriyor.

Genel seçimler yaklaştıkça aday adayları arasında öne çıkan isimler de yavaş yavaş belli oluyor. Sarıyer’in de içinde bulunduğu İstanbul 2. bölgede CHP’den çok sayıda aday adayı var. Bunlar arasından siyasi ve toplum içerisindeki yeriyle öne çıkanların şansı bir hayli yüksek görünüyor. Peki, 2.bölgenin genel durumunu incelendiğinde kimin şansı daha yüksek? Sarıyer Manşet Gazetesi sizin için kamuoyunun nabzını tuttu ve 2.bölgenin öne çıkan isimlere karşı bakış açısını araştırdı.

Dr. Cengiz Alp’in ismi bir adım önde
Yapılan araştırmalara ve toplumdaki genel eğilime bakıldığında Sarıyer’den Dr. Cengiz Alp’e olan destek CHP’nin sınırlarını da aştığı görülüyor. Farklı siyasi partilere yakın kişilerin bile Alp’e oy verebileceği ortada. Sadece Sarıyer’den en az 10 binin üzerinde oy potansiyeli olan Dr. Cengiz Alp’e Beşiktaş, Şişli, Kâğıthane, Beyoğlu gibi ilçelerdeki olumlu bakış, adaylığı durumunda CHP’nin 2. bölgedeki milletvekili sayısını da yükselteceğini gösteriyor.

CHP’ye büyük katkısı olur
Geride bıraktığı 25 yıllık sağlık konusundaki hizmetlerinin yanı sıra birçok konuda binlerce vatandaşa yardımcı olmuş ve faydası dokunmuş olan Dr. Cengiz Alp’in en büyük avantajının ise sadece CHP tabanından değil, toplumun tüm kesimlerinde oy alabilecek olması. Özel Sarıyer Tıp Merkezi ve Özel Okmeydanı Hastanesi’nin işletmecisi olan Dr. Cengiz Alp’in aynı zamanda SSK Okmeydanı Hastanesi’nde 5 yıl görev yapması 2. bölgedeki etkisini gösteriyor. Görevi gereği binlerce kişiyle olan diyaloğu da düşünüldüğünde gelen bu olumlu tepkilerin 12 Haziran’da sandığa da yansıyacağını gösteriyor.

Halk ne düşünüyor?
Peki, CHP’den milletvekili aday adayı olan Dr. Cengiz Alp hakkında vatandaş ne düşünüyor? Sarıyer Manşet Gazetesi’nin muhabirlerine konuşan onlarca kişiden sadece birkaçının Dr. Cengiz Alp hakkındaki görüşünü sizlerle paylaşalım.

cengizalpvatandas_576347218.jpg

Cem Durmuş (Sarıyer esnaf)
Dr. Cengiz Alp’i bir Sarıyerli olarak çok iyi tanırım. Milletvekili aday adayı olmasına çok sevindim. Cengiz bey gibi isimlerin topluma çok faydasının olacağını düşünüyorum. Özellikle Sarıyer’de dürüstlüğü ile tanıdığımız Cengiz bey’in milletvekili olarak bizleri temsil etmesi çok önemli. Siyasette yakalamaya çalıştığımız dürüstlük için oldukça isabetli bir isim. Kendisini destekliyor ve başarılar diliyorum.

Ragıp Kayıkkıran (Sarıyerli)
Dr. Cengiz Alp’i Sarıyer’de kime sorsanız en ufak olumsuz bir cümle alabileceğinizi sanmıyorum. Herkese çok faydası dokunmuştur. Kendisi son derece halkçı bir kişiliğe sahiptir. Bir CHP’li olarak aday olmasından memnuniyet duyarım. Zaten kendisinin ciddi bir oy potansiyelinin olduğu da ortada. Bu oy potansiyeli toplumun geniş kesimlerini kapsıyor. Bu çerçevede bakıldığında CHP farklı kesimlerden oy almak istiyorsa Dr. Cengiz Alp gibi toplum nezdinde kabul görmüş kişilere şans vermesi lazım.

Erdem Öztürk (Sporcu)
Dr. Cengiz Alp gençlere ve sporculara değer veren ve bu konuda İstanbul’da adından söz ettiren bir siyasetçidir. Böylesi kaliteli ve dürüst kişiliği ile tanınan bir kişinin milletvekili olması biz sporcular için oldukça sevindirici olacaktır.

Meral İnal (Ev hanımı)
Dr. Cengiz Alp yardımsever kişiliği ile insanların takdirini toplayan değerli bir işadamıdır. Gerek Sarıyer, gerekse Okmeydanı’ndaki özel hastanelerinde maddi durumu iyi olmayan çok sayıda vatandaşı ücretsiz muayene etmiştir. Eğer milletvekili olursa bu Türkiye’miz için büyük bir şanstır.

Abdusselam Sancak (Esnaf)
Milletvekili aday adaylarına bakıyorum. Aralarında sadece Cengiz Alp’i tanıyorum. İyi bir insan olmakla beraber iyi bir siyasetçidir. Milletvekili olarak bu vatana hizmet etmesi milletimiz için bir şanstır.

Bu haber toplam 2312 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT