Candaş Kır il yönetimine atandı

Candaş Kır il yönetimine atandı
CHP Sarıyer İlçe Gençlik Örgütünün Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Candaş KIR, CHP Gençlik Örgütleri Merkez Yürütme Kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda CHP İstanbul İl Gençlik Örgütü Yönetim Kurulunda göreve getirildi

Sarıyer İlçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaşamakta olan Candaş KIR çevresi tarafından sevilen kişiliğiyle takdir toplamaktaydı. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü’nden mezun olan Candaş KIR bir yıl kadar da eğitim alanında birçok çalışmanın parçası oldu. Ayrıca, İstanbul Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden formasyon belgesine de sahiptir. İstanbul Üniversitesi’nde Fizik Kulübü’nde yaptığı çalışmalarla tanınıyor. Atatürk Devrimlerine bağlı eğitimi desteleyen Candaş KIR birçok dernek ve platformlar altında gönüllü olarak eğitim verdi.

2007 yılında CHP Sarıyer İlçe Örgütü’nde aktif siyasete başlayan Candaş KIR örgütün sevilen isimlerindendir.  Göreve geldiği günden beri, yapmış olduğu çalışmalarla önce Sarıyer’de daha sonra İstanbul genelinde ses getiren Uğurhan ATMA başkalığındaki CHP Sarıyer Gençlik Örgütü’nde görev aldı. CHP Sarıyer İlçe Gençlik Örgütü Yönetim Kurulu’nun oy birliği ile İl Yönetimine önerildi. CHP İstanbul İl Gençlik Örgütü Başkanı Olgun ÇELİK’in yönetiminde bugün itibariyle göreve başladı.

Yaklaşık 4 senedir CHP İstanbul İl Gençlik Örgütü Yönetim Kurulu’nda Sarıyer’in temsil edilmeme geleneği böylece bozulmuş oldu. Örgüte konuşan, CHP Sarıyer Gençlik Örgütü Başkanı Uğurhan Atma, “Candaş yoldaşımızın İl Yönetimi’ne girmesi Sarıyer için bir gurur kaynağıdır. Artık Sarıyer, İstanbul’da gösterdiği yoğun çalışma temposunu iki katına çıkaracaktır“ dedi.

Candaş KIR’a başarılarının devamını dileriz.

Bu haber toplam 7173 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
4 Yorum