Canarıkan, Topbaş’la özel görüştü

Canarıkan, Topbaş’la özel görüştü
AK Parti İBB ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Halil Canarıkan, Sarıyer’in sorunları ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile makamında özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Sarıyer ile ilgili yaptığı hizmetlerle bilinen ve adı “sorun çözen siyasetçi” olarak da anılan AK Parti İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Canarıkan, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından kendisine iletilen bir birçok sorunun çözümü için İBB Başkanı Kadir Topbaş ile yüz yüze görüştü. Canarıkan, Sarıyer’in birçok sorunu için Topbaş’tan olumlu yanıt aldı. Canarıkan, ayrıca kendisinden yardım isteyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in talebini de Topbaş’a iletti.



Canarıkan; “Çok olumlu bir görüşme oldu”
Görüşme sonrasında Sarıyer Manşet’e konuşan Canarıkan, çok olumlu bir görüşme gerçekleştirdiğini belirterek, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ın Sarıyer’e büyük önem verdiğini belirtmek istiyorum. Sarıyer’i temsil eden bir meclis üyesi olarak kendisinden ne talep ettiysek Sarıyer’e kazandırdık. Büyükşehir Belediyemiz ilçeye adeta hizmet yağdırıyor. Bunu vatandaşlarımız zaten görüyor. Büyükşehir tünelinden metrosuna, marinalardan daha sayamadığımız birçok dev hizmetini Sarıyerlilerle buluşturdu. Ayrıca sürprizler var onu da bekleyin” dedi.

Sarıyer’i çok güzel sürprizler bekliyor
Sarıyer Manşet ’in “Bugünkü görüşmede ağırlıklı konuştuğunuz özel bir konu var mıydı?” sorusu üzerine ise Canarıkan, “Sarıyer’in tüm sorunları bizim için özeldir. Sarıyer halkını ilgilendiren çok önemli ve güzel konulardan konuştuk. Sarıyer’i çok güzel sürprizler bekliyor. Sorunları tek tek çözdükçe herkes görecek. Değerli başkanımız Sayın Kadir Topbaş beye bir Sarıyerli olarak ilçemize verdiği önemden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

kadir_topbas_258592547.jpg

Şükrü Genç’te kendisinden yardım istemişti
Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz hafta yapılan Sarıyer Belediye Meclisi toplantısında Belediye Başkanı Şükrü Genç de çözemediği bazı sorunlar için AK Parti’li Canarıkan’dan yardım istemişti. Genç; “Son 2 yılda ne kadar yardım ederseniz o kadar sevap işlemiş olursunuz. Ya biraz destek verin bize. Yolumuzu açın. Biz bize yapılan yardımları hiç unutmayız. Sizden yardım istiyoruz. Özellikle Büyükşehir’de sizin bu konulardaki duyarlılığınıza inanıyorum. Kız voleybol takımı şampiyon oluyor ama Sarıyer’de maç oynayacağı salon yok. Aslında var. Metin Oktay tesislerini alalım ve Sarıyer’e bir spor tesisi daha kazandıralım. Ben bu konuda sizlerden yardım istiyorum” demişti.

Bu haber toplam 6320 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum