'Canarıkan, Topbaş’ın şubesi gibi'

'Canarıkan, Topbaş’ın şubesi gibi'
Rumelihisarı mahallesine göre AK Parti’li Halil Canarıkan, Kadir Topbaş’ın Sarıyer şubesi gibi.

Rumelihisarı Mahallesi sakinlerinin taleplerine anında cevap vererek İBB ve Kâğıthane Belediyesi’nden camiye bank ve branda getirten AK Parti İstanbul Büyükşehir Meclis Üyesi Halil Canarıkan’a mahalleden ilgi büyük. Cami cemaati sözünde durduğu için Canarıkan’a teşekkür ederken, Mahalle Muhtarı Çetin Karayılan ise, Canarıkan’ın Kadir Topbaş’ın Sarıyer şubesi gibi çalıştığını söyledi.    

Geçtiğimiz günlerde AK Parti’liler Rumelihisarı Camiinde vatandaşlarla toplantı yaptı. Toplantıda, vatandaşlar AK Parti İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan’dan bazı taleplerde bulundular. Caminin bahçesine bank ve yağmurlu havalarda ıslanmamak için branda istediler. Toplantıdan birkaç gün sonra Canarıkan, caminin bahçesine İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden bank ve Kâğıthane Belediyesi’nden de branda göndertti. Cami cemaati isteklerine kısa sürede cevap verdiği için Canarıkan’a teşekkür ettiler.

Mahalle Muhtarı Çetin Karayılan da Canarıkan’a teşekkür ederek, “Mahallemizde bir dediğimizi iki etmiyor. Yaptığı toplantılarda ne söz verdiyse hemen harekete geçerek yerine getiriyor. Tabiri caizse İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Sarıyer şubesi gibi çalışıyor” dedi.

Bu haber toplam 1335 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT