Canarıkan müjdeyi verdi

Canarıkan müjdeyi verdi
Pınar Mahallesi'nde yapılması planlanan belediye binası için çok önemli bir engel aşıldı.

Canarıkan’dan Sarıyerlilere müjde! Pınar mahallesinde yapılması planlanan belediye binası için çok önemli bir engel aşıldı. Maliye Bakanlığı 15 dönümlük araziyi belediye binası için Sarıyer Belediyesi’ne tahsis etti.

Sarıyer Manşet aracılığı ile Sarıyerlilere müjde veren AK Parti Sarıyer ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halil Canarıkan, AK Parti’nin hizmeti siyasetin üstünde tuttuğunu belirterek, “Bakanlığımız Sarıyerliler için çok önemli bir karara imza atmıştır. AK Parti dışındaki belediyelerin engellediği yönünde söylentilerin ne kadar boş iddialar olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. AK Parti için önce vatandaşın sorununu çözmek vardır. Bunu Sarıyerli vatandaşlarımız da bir kez daha görmüş oldu. Biz de bunun gururunu yaşıyoruz” dedi.

Canarıkan: “Şimdi sıra belediyede”
İstinye'de 387 ada, 60 parseldeki 17 bin 782 metrekarelik Hazine adına kayıtlı arsanın 1061/1200 hissesi olan 15 bin 722 metrekarelik kısmı belediye hizmet alanı olarak Sarıyer Belediyesi'ne ön tahsis yapıldığını söyleyen AK Parti’li Canarıkan, “AK Parti iktidarı Sarıyer Belediyesi’nin CHP’li olmasına bakmadan Sarıyerlilerin çok önemli bir sorununu çözmüştür. Sıra bundan sorası belediyenin yapacağı çalışmalara kalmıştır. Umarım bir an önce çalışmalar başlar ve Sarıyerli vatandaşlarımız belediye binası kavuşur. 17 ayrı binada hizmet veren Sarıyer Belediyesi de tek ve modern bir binada toplanmış olur. Bakanlılığımızın verdiği bu karar tüm Sarıyer’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Canarıkan: “Halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz”
AK Parti olarak Sarıyer halkının yararına olacak her adımı desteklemeye devam edeceklerini belirten Canarıkan, “Hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile beraber sürekli halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. İlçe belediyesinin CHP’de olması bizim için önemli değildir, önemli olan vatandaşımızın sorunlarını çözüp, onların hayatlarını kolaylaştırmak. Biz siyaseti bunun için yapıyoruz” dedi.

Önümüzdeki günlerde Sarıyerlilere çok daha önemli müjdeler vereceklerini de söyleyen Canarıkan, “Hizmete durmadan devam edeceğiz. Söz verdiğimiz tüm sorunların takibini yapmaya devam ediyoruz. Halkımız bize güvenmeye devam etsin” diye konuştu.

Bu haber toplam 1152 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT