Büyükşehir'den Sarıyer'e dev yardım!

Büyükşehir'den Sarıyer'e dev yardım!
Borçlu olduğu için bankalardan kredi alamayan Sarıyer Belediyesi'nin imdadına İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetişti.

İBB, seçim öncesinde ilçeye değişik alanlarda hizmet götürmesi için Sarıyer Belediyesi’ne 3.5 Milyon TL mali yardımda bulunma kararı aldı. Karar İBB Meclisi’nden oy birliği ile geçti.

4.5 yıldır sözlerini yerine getirmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, her fırsatta engelleniyorum bahaneleri üretse de AK Partili Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer’e hizmet gelmesi için elinden geleni yapmaya devam ediyor.

CHP’li Sarıyer Belediyesi’nin neredeyse bir dediğini iki etmeyen AK Partili Büyükşehir Belediyesi, seçime 10 ay kala yine büyük bir jest yaptı.

Borçlu olduğu için bankalardan kredi alamayan ve tüm çalışmaları neredeyse durma noktasına gelen Sarıyer Belediyesi’ne 3,5 Milyon TL’lik maddi yardımda bulunma kararı aldı.

Ulaşım yollarının yapım, bakım ve onarımı, alt-üst yapısının rehabilite edilmesi, park ve yeşil alanların düzenlenmesi, park ve prestij yollardaki aksesuarları için kullanmak üzere Sarıyer Belediyesi’ne yapılacak olan yardımla ilgili İBB Bütçe Komisyonu’nun raporu İBB Meclisinden oy birliği ile geçti.

halil_canarikan_rayic3_723720090.jpg
 
Canarıkan; “Bu mu engellemek?” 
Büyükşehir tarafından Sarıyer’e yapılacak dev yardımda büyük katkısı bulunan AK Parti İBB ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Halil Canarıkan Sarıyer Manşet'e yaptığı açıklamada; “Biz siyaseti hizmet için yaparız. Bakın ilçe belediyesi CHP’de olmasına rağmen 4,5 yılda Sarıyer’e devasa eserler kazandırdık. Çayırbaşı-Çırçır Tüneli’ne bakın, İstinye ve Tarabya’da yapılan marinalara bakın, Hacıosman’a kadar gelen metroya bakın. Yine Sağlık Bakanlığımızın inşaatına başladığı, pazar günü temelini atacağımız Türkiye’nin en modern hastanesi Sarıyer’de yapılıyor. Biz yaptıklarımızla övünüyoruz. Peki, CHP’li Sarıyer Belediyesi ne yapıyor? Onlar hizmet üretemiyorlar çünkü öyle bir dertleri yok. Tam 4,5 yıldır “Engelleniyoruz ya da paramız yok” bahanesiyle halkı oyalıyorlar. Oysa biz ilçeye hizmet gitmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.  Bakın seçime 10 ay kalmış AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediyemiz, CHP’li Sarıyer Belediyesi’ne 3.5 Milyon TL yardım yapma kararı aldı. Bu mu engellemek? Biz hizmet yapsınlar diye belediyenin önünü açıyoruz. Bahane üretmesinler halk için çalışsınlar artık” dedi.

Bu haber toplam 7203 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
5 Yorum