Büyükdere’de Fuat Paşa işkencesi

Büyükdere’de Fuat Paşa işkencesi
Fuat Paşa Hotel’i Büyükdere’nin kaldırımlarını ve ara sokaklarını özel otoparkına çevirdi. Büyük sıkıntı yaşayan esnaf adeta isyan etti. Kaldırımlardan rahat yürüyemeyen halk işkence çekiyor.

Fuat Paşa Hoteli’ne gelen müşterilerin ve hotelin arabaları, otoparkın yeterli olmaması nedeniyle Büyükdere halkına büyük sıkıntı yaşatıyor. Kaldırımları ve ara sokakları neredeyse kendi özel otoparkına çeviren hotele Büyükdere halkından büyük tepki var. Yetkilileri göreve çağıran vatandaşlar, “Bu rezillik bir an önce bitsin. Esnafı bu şekilde öldürmeye kimsenin hakkı yok” diyor.



Kaldırımları işgal ettiler
Gazetemize konuşan Büyükdere esnafı; “Hotele gelen araçlar Büyükdere esnafının önüne park ediyor bununla da yetinmeyip kaldırımlara dahi araba park ediyorlar. Bütün ara sokaklar, caddeler ve kaldırımlar resmen işgal edilmiş durumda. Kaldırımlara araba park etmenin nasıl bir mantığı olabilir. Kapattıkları için yayalar kaldırımdan yürüyemiyor.  Durum böyle olunca yolun ortasında gitmek zorunda kalıyorlar. Bu da tehlike yaratıyor. Yarın öbür gün birisi kaza geçirdiğinde bunun sorumlusu kim? Hotel mi yoksa buna engel olamayan emniyet yetkilileri mi ya da belediye mi olacak?” diye konuştular.



Esnafın işini baltalıyor
Hotelin bu yanlış uygulamayla esnafın kapısının önünü kapattığını ve işlerini düşürdüğünü söyleyen bazı vatandaşlar, “Biz dışarıya en ufak bir şey koysak hemen zabıta gelip uyarıyor. Ama nedense bu uygulama Fuat Paşa Hoteli için geçerli değil. Bu nasıl bir sistem anlamadık” diyerek yetkilileri göreve çağırdılar.

Bu haber toplam 5762 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum