Boğazhisar'ın projesi takdir topladı

Boğazhisar'ın projesi takdir topladı
Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sarıyer'de öğrencilerin girişimciliğini ve proje geliştirme ruhunu diri tutmak amacıyla başarılı projeleri bir araya topladı.

Darüşşafaka’da “Proje Şenliği” adıyla 8-9 Aralık 2011 tarihinde gerçekleştirilen programda ilçedeki 14 özel ve 37 resmi ilköğretim okulunu temsilen Özel Boğazhisar İlköğretim Okulu öğrencileri sunum gerçekleştirdi. Özel Boğazhisar İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı matematik projesi Sarıyer eğitim tarihinde finale kalan ilk ve tek olan eser olması sebebiylede büyük takdir topladı.



Daha sonra okullar kendi stantlarına geçti. Bu bölümde stantları Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, Belediye Başkanı Şükrü Genç ve daire amirleri ziyaret ettiler.



Özel Boğazhisar İlköğretim Okulu'nda 'Dünya Ölçeğinde Üstün Nitelikli İnsan Yetiştirme Eğitim Modeli' ile yetişen girişimci, okuyan, yazan, analiz ve sentez yapabilen, sözlü ifade de oldukça başarılı olan öğrenciler, "Bizler geleceğin bilim insanlarını, sanatçılarını, devlet adamlarını ve liderleri olacağız. Başarılarımız artarak devam edecektir” diyerek ziyaretçilerin takdirlerini topladılar.

Bu haber toplam 8000 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum