Boğazhisar’dan 2 birincilik

Boğazhisar’dan 2 birincilik
Boğazhisar Eğitim Kurumları’nın 2009 – 2010 öğretim yılı 6 ve 7. sınıf seviye belirleme sınavında 500 tam puan alan iki öğrencisi Türkiye birincisi oldu.

Eğitim öğretim hayatına iki yıl önce başlayan Boğazhisar Eğitim Kurumları, SBS sınavlarında 6 ve 7. sınıf öğrencisine 500 tam puanla Türkiye birincisi yaparak büyük bir başarıya imza attı. 6. Sınıf öğrencisi Rıdvan Yıldırım ve 7. Sınıf öğrencisi Cihan Gökdemir 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldular.

Boğazhisar Eğitim Kurumları Müdürü Nureddin Özdemir yapmış olduğu basın açıklamasında şunları söyledi: “Eğitim modelimiz ve kurumsal kültürümüzle eğitimdeki amacımız öncü olmaktır diye 2 sene önce yola çıkan kurumumuz bu hedefini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktadır. Kısa bir süre önce açıklanan 8. sınıf SBS de büyük başarılar elde eden kurumumuz, eğitimdeki hedeflerine sınav başarılarıyla da taçlandırmıştır. Ayrıca öğrencilerimizi bütün yönleriyle geliştirmeyi hedeflediğimizi belirtmek istiyoruz. Yani öğrencilerimizin zihinsel, duygusal, sosyal ve bedensel olarak dengeli bir kişiliğe sahip, örnek bireyler olmaları için varız. “Eğitimde Yeni Bir Söz” sloganıyla yola çıkan kurumumuz kendine özgü eğitim metoduyla çalışmalarında farklılık oluşturarak değerli öğrencilerimizin ve saygı değer velilerimizin güvenine layık olmaya çalışmaktadır. Başarılarımızda katkısı olan veli, öğretmen ve öğrencilerimize ayrıca yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. Hep daha iyiye, daha güzele ulaşmak diliyorum”

Bu haber toplam 6544 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT