Boğazhisar öğrencilerine plaket

Boğazhisar öğrencilerine plaket
Kaymakam Ömer Karaman, Özel Boğazhisar İlköğretim Okulu’nun başarılarıyla “Sarıyer’in Parlayan Yıldızı” olduğunu ifade etti.

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK’ın ortaklaşa düzenlediği “Bu Benim Eserim” proje yarışmasında Özel Boğazhisar İlköğretim Okulu’nun Sarıyer birincisi, Türkiye ikincisi olması sebebiyle okulun yönetici ve öğrencilerini makamında kabul eden Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman okul aile birliğine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Özel Boğazhisar İlköğretim Okulu öğrencilerinden M. Ebrar Ceylan (2011 SBS Türkiye birincisi) ve Rıdvan Yıldırım (2010 SBS Türkiye birincisi) Okul Aile Birliği adına Ahmet Karaer, AR-GE Birimi Başkanı Bilal Gezer ve Okul Müdürü Nureddin Özdemir’i makamında kabul etti.

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliği ile düzenlenen “Bu Benim Eserim” proje yarışmasında gösterilen bu başarının İstanbul ve Türkiye için çok önemli olduğunu belirten Karaman, "Bu çalışmanın amacı ülkemizin ihtiyaç duyduğu yetenekli çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğin bilim insanı olma potansiyeline sahip çocuklarımızı erken yaşlarda keşfedip var olan yeteneklerini geliştirmek, onlara gerekli desteği vererek araştırmacı bir ruh kazandırmaktır. Böylece geleceğin bilim insanlarını, sanatçılarını, devlet adamlarını ve liderlerini yetiştirme yolunda sağlam temeller atılmış olacaktır ” dedi.

Özel Boğazhisar İlköğretim Okulu’nun AR-GE Birimi Başkanı Bilal Gezer ise:“Hem ülkemizin hem de dünyanın çalışkan, ilkeli, becerikli gençlere ve Boğazhisar’a ihtiyacı var” dedi.

Özel Boğazhisar İlköğretim Okulu Müdürü Nureddin Özdemir ise “Bu başarılara ulaşırken emeği geçen vakıf yönetim kurulumuz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkür ederiz” diyerek beraberlik ruhuna vurgu yaptı.

Bu haber toplam 3633 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum