Bir yıl içerisinde hizmete açılacak

Bir yıl içerisinde hizmete açılacak
22 ünitenin olacağı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin bir yıl içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

 

İstanbul İl Özel İdaresi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılacak olan Sarıyer Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Projesi’nin ihalesi 28 Ocak Pazartesi günü yapıldı. 22 ünitenin olacağı hastanenin bir yıl içerisinde hizmete açılması planlanıyor.  

Sarıyer’de sağlık alanında yapılan projeler son dönemde hız kazandı. Çayırbaşı’nda yapılacak olan 450 yataklı Devlet Hastanesi’nin hafriyat çalışmaları sürerken, bu kez de Cumhuriyet Mahallesi’nde Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi projesi başlıyor. İstanbul İl Özel İdaresi’nin 2013 yılı bütçesinde Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılacak olan Sarıyer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yapımı için 3 milyon TL ayrıldı. Sarıyer’in büyük bir eksikliğini giderecek olan projenin ihalesi 28 Ocak Pazartesi günü yapıldı.

agizvedis2.jpg

Ali Düşmez: Bir yıl içerisinde hizmete açılacak
Sarıyer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin bir yıl içerisinde bitirilmesinin planlandığını belirten AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ali Düşmez, “Sarıyer’in bir eksikliğini daha gideriyoruz.  Önümüzdeki günlerde ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılacak ve ardından temel atılacak. Bittiğinde Sarıyer’e yakışır bir hastaneye kavuşacağız. 22 üniteden oluşuyor. Yani 22 doktorun hizmet vereceği bir diş hastanesi. Projeyi bir yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Hüseyin Özdemir: Sarıyer’in sağlık sorununu çözüyoruz
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, “Sarıyer’i daha yaşanılır bir ilçe haline getirmek için büyük hizmetler getiriyoruz. AK Parti’nin gayretleriyle Sarıyer’de sağlık sorunu kalmıyor. Devlet Hastanemizin hafriyat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Temel atmak için gün sayıyoruz. Yine İl Özel İdaremiz tarafından Sarıyer’imize tam donanımlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi kazandırılıyor. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

agizvedis3.jpg

agizvedis4-001.jpg

agizvedis1.jpg

Bu haber toplam 16158 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
7 Yorum