Beşiktaş Belediyesi Hisar’a el attı

Beşiktaş Belediyesi Hisar’a el attı
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kendi mahallesindeki sokakları asfaltlamayınca Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal duruma el attı.

Sarıyer Belediyesi’nin sınırları içerisinde kalan aynı zamanda Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de mahallesi olan Rumelihisarı’ndaki “Bebek Yolu Sokak ile Özden Sokak’a Beşiktaş Belediyesi el attı. Vatandaşların şikâyetçi olduğu ancak Sarıyer Belediyesi’nin görmezden geldiği bu iki sokağın asfaltlama çalışması Beşiktaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapıldı. Eski asfaltları tamamen sökülen sokaklar yeniden asfaltlanarak yepyeni bir görünüme kavuştu. “Daha iyi hizmet almamız için bizi Beşiktaş’a bağlayın” diyen bazı sokak sakinleri, Şükrü Genç’e sitem ederken, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’a teşekkür etti.



Şükrü Genç’e sitem İsmail Ünal’a teşekkür!
Sarıyer Manşet’e konuşan sokak sakinleri, “Uzun zamandır yollarımızın durumu içler acısıydı. Araçlar zarar görüyordu. Sarıyer Belediyesi’ne bağlı olduğumuz için ne zaman yapacaklar diye bekledik. Ama belediye başkanı mahallemizde oturmasına rağmen, her gün bu sokaklardan geçtiği halde herhangi bir çalışma yapmadı. Sağ olsun Beşiktaş Belediyesi el attı ve sokağımız yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Rumelihisarı Mahallesi olarak çalışmalarını beğendiğimiz Sayın İsmail Ünal’a çok teşekkür ediyoruz. Hangi ilçenin sınırlarında olduğumuzun bir anlamı yok daha iyi hizmet alacaksak bizi Beşiktaş’a bağlasınlar” diye konuştular.



Hatırlanacağı gibi Rumelihisarı Mahallesi’ndeki Ülker Camii’nin bahçesine defalarca Sarıyer Belediye’sinden tente istenmiş, Sarıyer Belediyesi yapmayınca yine başka bir belediye olan Kâğıthane Belediyesi cami cemaatinin bu talebini karşılamıştı.



Belediyeden açıklama: Bu sokakları programa almıştık
Sarıyer Belediyesi’nin Fen İşleri Müdür Yardımcısı Serhan Bilgen gazetemizi arayarak yaptığı açıklamada “Bu iki sokakla ilgili asfalt çalışması belediyemizin programında zaten vardı. Buraya 2500 ton asfalt dökmeyi planlamıştık. Birçok mahallemizde asfalt çalışmamız devam ediyor. Bazı mahalle ve sokaklarımızda programımızda yer alıyor” dedi.

Bu haber toplam 6557 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum