Belediyede İSTİFA restleşmesi

Belediyede İSTİFA restleşmesi
Zabıta Müdürü Semra Kartal'a sinirlenen CHP Meclis Üyesi Ahmet Kuzpınar istifanın eşiğinden son anda döndü.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda belediyenin kendilerini dikkate almadığını düşünen CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kuzpınar istifa etmek istedi. Kuzpınar hazırladığı istifa dilekçesini CHP İlçe Başkanı Sedar Sarıoğlu ve Belediye Başkanı Şükrü Genç’e iletti ancak her iki başkan da Kuzpınar’ın istifasını kabul etmedi.

Zabıta müdürü ile restleştiler
Haber merkezimize gelen bilgilere göre, Kuzpınar, Yeniköy-Bağlar mevkiindeki bir vatandaşa çatı tadilatı konusunda destek olmaya çalıştı. Konuyu belediyeye ve özellikle Zabıta Müdürlüğü’ne götürdü. Zabıta Müdürü Semra Kartal yardımcı olmayınca karşılıklı istifa ederiz restleşmesine girdiler. Kartal, “Bu iş olursa ben istifa ederim” dedi. Bunun üzerine sinirlenen Kuzpınar, soluğu belediyede aldı. İstifa dilekçesini hazırlayarak İlçe Başkanı Sedar Sarıoğlu ve Belediye Başkanı Şükrü Genç’e verdi. İki başkanda istifayı kabul etmedi. Kesin kararlı olduğunu söyleyen Kuzpınar’ı diğer meclis üyeleri ikna etti.

Kuzpınar, “Kimseye lafımız geçmiyor”
Telefonla görüştüğümüz Kuzpınar, “Bu yola çıkınca Sarıyer’i hep beraber yönetecektik. Ancak maalesef hiçbir dediğimiz dikkate alınmıyor. Vatandaşların taleplerine göre hareket edemiyoruz. Sonuçta buraya oy alarak seçildik ve bize oy veren vatandaşlara da yardımcı olmamız lazım. Ancak ne söylüyorsak dikkate alınmıyoruz. Müdürler dediğini yapıyor” dedi.

Bilindiği üzere Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Erol Aydın ve Hüseyin Coşkun da müdürlere söz geçiremedikleri için daha önce istifa etmişlerdi.

Bu haber toplam 1371 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum