Belediye Unkapanı’na döndü

Belediye Unkapanı’na döndü
Kasetini alan Şebinkarahisarlı türkücüler Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e koştu. Sarıyer Belediyesi adeta Unkapanı’na döndü.

Sarıyer Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında hemen her gün yapılan konserlerde sahne alan yöresel türkücülerin birçoğunun Belediye Başkanı Şükrü Genç'in hemşerisi olması dikkat çekiyor. Eğlenmek için etkinlik alanına giden Sarıyerliler hiç tanımadıkları türkücülerle karşılaşıyor. Bu türkücülerden bazılarının Şükrü Genç’in hemşerisi, bazılarının ise eşinin akrabası olduğu belirtiliyor.



Malları Sürdüm Ahıra!
“Malları Sürdüm Ahıra, Kavaklar Sıra Sıra, Kara Kız, Kız Seni Ahırda Bekliyorum, Aney, Gel Beni Eversene” gibi birbirinden ilginç türküler seslendiren Engin Bay, Yasin Yeşil, Nurettin Bay, Bahadır Aydoğan ve Ruşen Aydeniz gibi yöresel şarkıcıların bu konserler karşılığında belediyeden ne kadar ücret aldıkları ise Sarıyerliler tarafından merak konusu oldu.

Sarıyerliler: “Şükrü Genç hemşericilik yapıyor”
İstinye’deki tersane alanında gerçekleştirilen konserlerde sahne alan bu sanatçıların çoğunluğunun Şebinkarahisar’lı olmasına tepki gösteren Sarıyerliler Belediye Başkanı Şükür Genç’in hemşericilik yaptığını ileri sürdüler. Sarıyer Manşet'e konuşan çok sayıdaki vatandaş, “Bu sanatçılar kim? Bunların birçoğunu tanımıyoruz. Sırf Şükrü Genç’in hemşerileri ve akrabaları diye belediye onlara konser verdirtiyor. Ramazan’da hemşerilerine para aktarmak için bu tür organizasyonlar düzenleniyor. Tamam, yöresel sanatçılara özel bir gece yapılabilir ama programın tamamına yayılmış. Burada hemşericilik ön plana çıkarılmış. Bu hiç hoş bir durum değil. Şükrü Genç unutmasın ki kendisi Şebinkarahisar’ın değil Sarıyer’in belediye başkanıdır” diye konuştular.

Bu haber toplam 5534 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
8 Yorum