Belediye revizyona mı gidiyor?

Belediye revizyona mı gidiyor?
Sarıyer Belediyesi’nde revizyon söylentileri…

 Kulislere göre; Sarıyer Belediyesi Beşiktaş’tan yeni müdürler getirmeye hazırlanıyor. Başkan Yardımcısı Şinasi Yalçın görevden alınacak, Eczacıbaşı projesine oy veren iki meclis üyesi de başkan yardımcılığı ile ödüllendirilecek.

Sarıyer Belediyesi’nde dolaşan revizyon söylentileri personeli huzursuz etti ve çalışma performanslarını düşürdü. Belediye personelinden alınan bilgilere göre, belediye yakın zamanda birçok personel ve müdürde değişikliğe gidecek. Bu değişikliklerle de Beşiktaş Belediyesi’nden en az 2 tane müdür getirilecek. Hangi müdürlüklerin değişeceği merak konusu olurken bazı personellerin de değiştirileceği gelen bilgiler arasında. Bu süreçte Belediye Başkan Yardımcıcı Şinasi Yalçın’ın da görevden alınabileceği söyleniyor.

Beşiktaş ekibi 89 ruhuyla birleşiyor
Sarıyer’deki CHP’liler Beşiktaş’tan gelecek olan müdürlere tepkili. İlçedeki birçok partili, Belediye Başkanı Şükrü Genç’in ekibini Beşiktaş’tan oluşturduğu, bunun Sarıyer’deki CHP’liler arasında huzursuzluk yarattığı görüşünde. “Sarıyer’de Beşiktaş ekibi 89 ruhuyla birleşti” diyen partililerin “Belediye revizyona gidilecekse öncelikle Sarıyer’den başarılı kişilerin atanması gerektiği” yönünde Başkan Genç’e önerileri var. 

2 meclis üyesine Eczacıbaşı ödülü mü?
Öte yandan Eczacıbaşı projesine oy veren 2 meclis üyesinin de yakın zamanda başkan yardımcılığı ile ödüllendirileceği belirtiliyor.

Bu haber toplam 1412 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT