BBP’den Yazıcıoğlu’nu anma gecesi

BBP’den Yazıcıoğlu’nu anma gecesi
Büyük Birlik Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, helikopter kazasında hayatını kaybeden merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu için anma gecesi düzenledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen gecede merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu anıldı. İBB İstinye Sosyal Tesisleri’ndeki geceye BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul  İl Başkanı Fikret Daş, Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Koç, BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Osman Tüfekçi ile çok sayıda partili katıldı. Merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun ruhu için okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duaların ardından, davetlilere hitaben yapılan konuşmalarda, Yazıcıoğlu’nun siyasi liderliği ve insani vasıfları üzerinde duruldu.



Koç, “Sarıyer halkına teşekkür ediyoruz"
BBP Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Koç, konuşmasında, “Sarıyer halkına teşekkür ediyoruz. Bizi seçimde ilk beş sıranın içine koydular. Bundan sonraki siyasi çalışmalarımızda da Sarıyerli vatandaşlarımızın layık olduğu yaşam düzeyine kavuşmaları ve gerekli hizmetleri almaları için çalışıp, hedeflediğimiz iktidara ilerleyeceğiz. Bu gecede de merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu anarken, kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.



“Muhsin ağabeyimizin acısı hala dinmedi”
BBP İstanbul İl Başkanı Fikret Daş ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Osman Tüfekçi’nin yaptığı kısa konuşmanın ardından mikrofona davet edilen Genel Başkan Mustafa Destici sözlerine, “Muhsin Yazıcıoğlu, bizim sadece liderimiz değil aynı zamanda ağabeyimiz ve büyüğümüzdü” diyerek başladı ve şunları söyledi: “Muhsin ağabeyimizin acısı hala dinmedi. Onun ölümündeki şüpheler de hala varlığını sürdürüyor. Kendisini kaybetmemizin nedeni bir kaza mıydı, yoksa sabotaj mı veya başka bir şey mi? Hala açıklığa kavuşmadı.  Biz bu mesele aydınlatılana kadar peşini bırakmayacağız. Muhsin Başkanımız başta olmak üzere onunla birlikte yaşamını kaybedenlerin akıbetleri üzerindeki karanlık perdenin kaldırılmasını bekliyoruz. Bu arada BBP olarak, liderimiz Muhsin Yazıcığlu’nun ışığında, siyasi ilkelerimizden sapmadan ilerleyeceğiz. İktidar olmayı hedefledik ve bunun için çalışıyoruz. Parti olarak da yapıcı ve yol gösterici tavrımızdan da sapmayacağız. Doğrunun yanında olmaya, yanlış kimden gelirse gelsin onun karşısında durmaya devam edeceğiz. Ancak bu ülkede terör bitmeden problemler de sona ermez.”

BBP’nin Muhsin Yazıcıoğlu’nu anma gecesine BBP’nin bazı MYK Üyeleri, Kağıthane İlçe Başkanı, Türkiye Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Hasan Şahin, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşkun ile AK Parti Sarıyer Gençlik Kolu Başkanı Yusuf Turan, Ferahevler Mahallesi Muhtarı Turan Öztürk, Çamlıtepe Mahallesi Muhtarı Metin Ateş, Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz, İstinye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Tamer ve çok sayıda partili katıldı.

Bu haber toplam 1765 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT