Başkanın danışmanı hastanelik oldu

Başkanın danışmanı hastanelik oldu
Belediyede çıkan ihale kavgasında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in sınıf arkadaşı ve danışmanı olan Gürhan Yeprem hastanelik oldu.

Alınan bilgilere göre: Salı günü Sarıyer Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü’ndeki ihale odasında Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Danışmanı Gürhan Yeprem ile müteahhit firmanın yetkilisi baş başa görüştü. Belediye hizmet binasının inşaatı ihalesinin şartnamesiyle ilgili ikili arasında tartışma çıktı.


Danışmanın kafasına dikiş atıldı
İhaleye girmek isteyen müteahhit firmanın yetkilisi ile Şükrü Genç’in üniversiteden sınıf arkadaşı olan ve şuanda danışmanlığını yapan Gürhan Yeprem arasında yaşanan sert tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada ortalık karıştı. Belediye çalışanlarının araya girmesiyle kavga ayrıldı. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada Gürhan Yeprem ‘in kafası yarıldı. Kanlar içinde kalan Yeprem’i Fenişleri Müdürü Bülent Doğan hastaneye yetiştirdi. Yeprem’in kafasına dikiş atıldı.

Belediye çalışanları panikte!
Kavgadan sonra tüm belediye dışarıya çıktı. Ortalık bir anda ana baba gününe döndü. Yeprem’i kanlar içinde gören bazı kadınların korkudan ağladığı görüldü. Kavgayı Sarıyer Manşet'e anlatan belediye çalışanları, “Önce tartışmalar başladı ihale odasından sesler yükseldi daha sonra da ortalık karıştı. Çalışanlar kavgayı zor ayırdı. Burası belediye mi, Teksas mı belli değil. Yıllardır bu belediyede çalışıyorduk ama hiçbir zaman böyle ihale kavgaları görmedik. Her gün burada birine bir şeyler olacak korku içerisinde çalışıyoruz. Huzurumuz kalmadı. Emniyet burada ciddi önlem almalı” diye konuştular.

Bu haber toplam 7137 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
6 Yorum