Başkandan ilçe yöneticisine fırça!

Başkandan ilçe yöneticisine fırça!
Sarıyer Belediyesi’nin Çayırbaşı’nda düzenlediği iftar yemeğinde Şükrü Genç ile CHP ilçe yöneticisi arasında sert tartışmalar yaşandı.

Genç, ilçe yöneticisine “Sen kimsin otur oturduğun yerde” diyerek fırça atınca ortam gerildi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç belediyenin Çayırbaşı Mahallesi’nde düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Masadaki herkesin elini sıkan Genç, aynı masada bulunan CHP Sarıyer İlçe yöneticisini es geçti. Bu durum karşısında oldukça bozulan ilçe yöneticisi Şükrü Genç’in de duyacağı bir şekilde olumsuz şeyler söyledi. İlçe yöneticisinin “Ben Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe yöneticisiyim. Benim elimi neden sıkmadınız? Bu tavrınız neden sayın başkan?” demesi üzerine, iyice sinirlenen Şükrü Genç, “Sen kimsin otur oturduğun yerde” diyerek fırça attı. Karşılıklı atışmalar başladı. Ortamın gerilmesiyle orada bulunan bazı kişiler ortamı yumuşatmaya çalıştı.

Öte yandan yaşanan bu tatsız olayı duyan CHP’liler Şükrü Genç’in ilçe yöneticisine halkın içinde bu şekilde fırça atmasına tepki gösterdi. Bazı CHP’liler, “Şükrü Genç partiyi iyice hiçe saymaya başladı. CHP’ye Sarıyer’de çok büyük zarar veriyor.  Partimizi temsil eden birini halkın içinde ‘ sen kimsin otur oturduğun yerde’ diyerek azarlaması hiç hoş değil. Başkanın CHP’ye yakışır bir şekilde hareket etmesi lazım. Bir an önce kendisine çeki düzen versin” diye konuştular.

Bu haber toplam 1315 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT