Başkan Adaylarını buluşturan kahvaltı

Başkan Adaylarını buluşturan kahvaltı
Sarıyer’de belediye başkan adayları Sarıyer Malatyalılar Derneği tarafından organize edilen kahvaltıda bir araya geldi.
Sarıyer Malatyalılar Derneği (SAMA-DER) tarafından Riva Restaurantta düzenlenen kahvaltı büyük ilgi gördü. Malatya’dan ve Sarıyer’den çok sayıda konuk katıldı. Yapılan kahvaltı organizasyonu çok renkli görüntülere sahne oldu. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı kahvaltıda Sarıyer Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu ve Dernek Başkanı Serhan Bilgen konuklarla tek tek ilgilendi. Programın sunuculuğunu Türkiye güzellerinden ve sinema sanatçısı, aynı zamanda yazar olan Nesrin Akkoç yaptı. 

mic1.jpg
 
mic2.jpg
Dernek Başkanı Serhan Bilgen yaptığı konuşmada, “İstanbul’umuzun ve Boğazın incisi Sarıyer’imizin böyle güzel bir mekânında düzenlemiş olduğumuz kahvaltı etkinliğime katılarak bizleri onurlandırdığınız için sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler önce Malatyalıyız ama daha çok çok Sarıyerliyiz” dedi. Bilgen, Dostluk ve dayanışma içerisinde kalarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte çalışacaklarını, Sivil toplum Kuruluşlarıyla ortak paylaşımcı olacaklarını dayanışma içerisinde hizmet üreteceklerini söyledi. 
  
Bilgen, Sarıyer'de yaşayan; Malatyalılarının sayısının kamuoyunda belirtildiği sayıda olmadığını, daha fazla olduğunu, Sarıyer'de on beş binin üzerinde yaşayan ikinci üçüncü hatta dördüncü kuşak Malatyalı hemşerilerinin olduğunu tespit ettiklerini belirtti. 
 
Kahvaltıya; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Eski Milletvekili Mehmet Sevigen, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Özyürek, MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, HDP Eş Başkan Adayları Önder Birol Bıyık ve Şehriban Küçükkeleş Oğus, DSP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Reyhani Orhan, BDP İlçe Başkanı Hüseyin Karakartal, Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyesi adayları katıldı.
 
mic6.jpg
 
mic3-001.jpg

mic4.jpg

mic5.jpg

 

Bu haber toplam 8618 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT