Başarılı öğrencilere ödül töreni

Başarılı öğrencilere ödül töreni
Çeşitli etkinliklerde başarı kazanmış olan Sarıyerli öğrenciler Sarıyer Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen güzel bir törenle ödüllendirildiler.

Sarıyer’deki bulunan okullarda öğrenim gören ve çeşitli etkinliklerde başarı kazanmış olan öğrenciler, Sarıyer Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen güzel bir törenle ödüllendirildiler.



Ufuk Okulları’nın İstinye Kampüsü’nde düzenlenen törene Sarıyer Kaymakamı başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Törende açılış konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, başarılı olan öğrencileri ödüllendirmenin onlara daha da güç vereceğini belirterek, “Bu başarıları hazırlayan odum müdürlerimiz ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu başarılar önümüzdeki yıl bu salonlara da sığmayacaktır. Kapalı spor salonları veya stadyumlarda yapacağız” dedi.


“Başarılarınızla gurur duyuyoruz”
Ödüllerin dağıtımından önce törene katılanlara bir konuşmada bulunan Kaymakam Ömer Karaman: “Bugün ilçemizin ve Türkiye’nin gururu olan çocuklarımızı ödüllendirip, kutluyoruz. Marka değeri yüksek olan Sarıyer eğitim-öğretimdeki bu değerleri de yetiştiriyor. Ödül alan öğrenciler arasında dünya çapında birincilik, ikincilik ve üçüncülük elde edenlerin yanı sıra 11 Avrupa şampiyonu da var. Sarıyer İstanbul’un 39 ilçesi arasında farklı bir ilçe. Kendi ruhunu muhafaza eden bir yerleşim yeri.  Bu öğrencilerimiz de spor ve kültür alanında ilçemizi ve ülkemizi temsil ettiler. Sarıyer’in başarısını tüm İstanbul düzeyinde göstermek için herkes üzerine düşeni yapacaktır. Elde edilen başarılar bir çabanın, çalışmanın sonucudur. Bu aynı zamanda okulların geldiği başarı derecesini de gösterir. Başarılı öğrencilerin elde ettiği bu başarıda öğretmen ve okul yöneticileri ile ailelerinin de büyük payı vardır ve onları da kutluyorum. Başarı sizden, takdir ve destek bizden. Başarılarınızla gurur duyuyoruz. Bunu sağlayan özel ve kamu okullarını kutluyorum” dedi.



Protokol konuşmalarından sonra, birçok spor dalının yanı sıra yetenek, kültürel, fen bilimleri ile görsel sanatlarda Türkiye ve dünya genelinde başarıya imza atan öğrenciler sahneye davet edilerek Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber ve protokol tarafından ödülleri verildi.

Bu haber toplam 1727 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT