Balahatun İlköğretim Okulu baştan aşağı yenilendi

Balahatun İlköğretim Okulu baştan aşağı yenilendi
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında başlatılan “Hami Projesi” kapsamında Havantepe’deki Balahatun İlköğretim Okulu baştan aşağı yenilendi.

 

İstanbul’un en güzel manzarasına sahip olan Havantepe’deki Balahatun İlköğretim Okulu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yenilendi. Seranit Yapı Grubu tarafından yenilenen okulun açılışı büyük bir katılımla gerçekleşti. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Balahatun İlköğretim Okul Müdürü Mustafa Uslu, okulun yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

fotogaleri.jpg
 
Yıldız; "Hami Projesini neden Sarıyer’den başlattık?"
Hami Projesi kapsamında İstanbul’da birçok okulu yenilediklerini belirten İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, “Balahatun İlköğretim Okulu gibi birçok okulumuz var, bu projeye bir yerden başlamamız lazımdı o yüzden burayı seçmemizin temel nedenlerinden birisi Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman’ın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin’in eğitim alanında çok katkılarının olmasıdır. Projeyi burada başlatmış olduk. Beni heyecanlandıran yapısı var, bu çalışmaların devam etmesi lazım. Hami projesinin güzel bir örneğiyle karşı karşıyayız” diye konuştu.

Balahatun baştan aşağı yenilendi galerisi resim 14
 
Bunlar bizi mutlu eden projeler 
Okulun yenilenmesini üstlenen Seranit Yapı Grubu Başkanı Hamdi Altunalan; “Bu projeler bizi mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor. Seranit Grubu olarak topluma karşı olan görevlerimizi borç biliyor ve sosyal sorumluluk projeleriyle bu borcu ödemeye çalışıyoruz. Seranit Grubu olarak okul yenileme projelerimize her yıl devam edeceğiz” diye konuştu. Vali Yardımcısı Harun Kaya ve Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman’ın konuşmalarının ardından Seranit Yapı Grubu Başkanı Hamdi Altunalan ve Seranit Yapı Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba’ya teşekkür plaketi verildi.

Okulun bahçesini de Büyükşehir düzenleyecek 
AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, okulun bahçe düzenlemesinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını söyledi.
 
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek okul gezildi. Öğrencilerin yaptıkları İstanbul’u anlatan maketler büyük beğeni topladı. Bir öğrencinin yaptığı 3. Köprü maketi ilgi odağı oldu.

Törene; İstanbul Vali Yardımcısı Harun Kaya, Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Seranit Yapı Grubu Başkanı Hamdi Altunalan ve Seranit Yapı Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, Mahalle Muhtarı Ahmet Çınar okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Bu haber toplam 12765 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum