Bakandan gazetemize ziyaret

Bakandan gazetemize ziyaret
Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış gazetemizi ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı’nın katkılarıyla Büyükdere’deki iftar programına katılan Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, gazetemizi ziyaret ederek, Sarıyer Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir ile sohbet etti. Bağış, 12 Eylül’de yapılacak olan anayasa referandumu ve yerel basınla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sarıyer Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir’e yerel basına çok önem verdiğini söyleyen Bağış, konuyla ilgili bakanlığı bünyesinde ayrı bir birim oluşturduğunu belirtti. Gazetemizi inceleyen Bağış, “Yerel basının çok zor şartlarda mücadele verdiğini biliyorum. Bu şartlarda böyle kaliteli bir iş yaptınız için sizi tebrik ediyorum” dedi.

bakanbagis_iceri_327208010.jpg

12 Eylül’de yapılacak olan anayasa referandumu ile ilgili de gazetemize açıklama yapan Bağış, “Demokratikleşmeden yana taraf olmak zorundayız. Ülke olarak demokratikleşmeye doğru ilerliyoruz. Halkımızın 12 Eylül’de “evet” diyerek en doğru kararı vereceğine inanıyorum. Anayasa değişikliği paketinin kabul edilmesinden sonra Türkiye'nin daha demokratik, daha şeffaf, daha çağdaş, daha saygın ve daha zengin bir ülke olacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Anayasa değişikliği paketinin içeriğinin iyi bilinmesi gerektiğini söyleyen Bağış, paketin içeriğini okuduktan ve ülkeye neler kazandıracağı gördükten sonra bu pakete “Evet” denilmesi gerektiğini ifade etti.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın gazetemizi ziyaretinde, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Meclis Üyesi Fuat Bay ve ilçe teşkilatından birçok partili de eşlik etti.

Bağış’ın tüm açıklamaları ve gazetemizi ziyaretinin tüm detayları Sarıyer Manşet Gazetesi’nin yeni sayısında olacak.

Bu haber toplam 1188 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT