Bakan hastane için tarih verdi

Bakan hastane için tarih verdi
Sağlık Bakanı Recep Akdağ Çayırbaşı’nda yapılacak olan devlet hastanesi için tarih verdi. 8 Aralık’ta ihaleye çıkacak olan hastane 2015’te hizmete giriyor.

İstanbul İl Genel Meclisi’ne gelerek, İkitelli’de yapılacak olan 2800 yataklı dev şehir hastanesini tanıtan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Sarıyer’de yapılacak olan 350 yataklı devlet hastanesi için de tarih verdi. Yıllardır ne zaman yapılacak diye merak edilen hastane nihayet 8 Aralık’ta ihaleye çıkıyor. 2012’de temeli atılacak olan hastanenin 2015’te hizmete sokulması planlanıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından TOKİ’ye yaptırılacak olan hastanenin hizmete girmesiyle birlikte Sarıyer’in çok önemli bir sorunu çözülmüş olacak. AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir de Bakan Akdağ’dan hastane projesiyle ilgili bilgi aldı. Özdemir’e AK Parti Meclis üyeleri İsmail Bülbül ve Halil Canarıkan’ın yanı sıra İl Genel Meclis Üyeleri Ali Düşmez ve Mehmet Ali Erdoğan da eşlik ettiler.



Özdemir, “Verdiğimiz sözleri bir bir tutuyoruz”
Sarıyer Manşet'e konuşan AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, “AK Parti olarak Sarıyer’e verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. 350 yataklı modern hastanemizle birlikte Sarıyer’imizin çok önemli bir sorununu daha çözmüş olacağız. 8 Aralık’ta ihaleye çıkacak olan hastanenin 2015’te bitirilmesi planlanıyor” dedi.



Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi müjdesi!
Öte yandan Sarıyer’e dev bir proje daha geliyor. İl Özel İdaresi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi yaptırılıyor. Hastanenin yapılması için 6 Milyon TL’lik maliyet, İl Özel İdaresi’nin 2012 yılının bütçesine konuldu. Önümüzdeki aylarda temeli atılacak olan bu proje ile birlikte yine Sarıyer çok önemli bir sağlık tesisine daha kavuşmuş olacak. Bu projelerle ilgili tüm detayları önümüzdeki günlerde aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haber toplam 5053 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum